Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
WildMonkey pisze:to swędzenie albo szczypanie raczej dotyczy wysypu histaminy i reakcji uczuleniowej ale to przy kodziebarczysko pisze: to juz wiem cmu mnie tak skora dziwnie szczypala na plecach i zebrach caky czas mialem takie uczucie jakbym sie za bardzo spalil sloncem
edit
apropo clona to chyba musze odstawic na jakis czas bo od trzech dni sie wydzieram i placze przez sen a rano nawet podojna kawa nie pomaga.pozdro
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
To normalne, po prostu badz czysty i minie za kilka/max kilkanascie dni na bank. Organizm musi sie nieco wyregulowac i wszystko wroci do normy spoko.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Albo nie próbowałeś morfiny np., choć i ona jakaś rewelacyjna nie jest...
wy kurwa lepiej powiedzcie co zrobic zeby sie spuscic po tramcu chociaz po 30-40 minutach????????a nie dawajcie dobrych rad jak najmadrzejszy medrzec PEJASZ "badz czysty"zajebiscie stary moze do monaru sie zglos bedziesz cpunow tymi tekstami leczyl ]
nic oprócz zmniejszenia dawek. Podczas długich ciągów działanie przedłużające podobnie jak faza słabnie.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.