Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
WildMonkey pisze:to swędzenie albo szczypanie raczej dotyczy wysypu histaminy i reakcji uczuleniowej ale to przy kodziebarczysko pisze: to juz wiem cmu mnie tak skora dziwnie szczypala na plecach i zebrach caky czas mialem takie uczucie jakbym sie za bardzo spalil sloncem
edit
apropo clona to chyba musze odstawic na jakis czas bo od trzech dni sie wydzieram i placze przez sen a rano nawet podojna kawa nie pomaga.pozdro
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
To normalne, po prostu badz czysty i minie za kilka/max kilkanascie dni na bank. Organizm musi sie nieco wyregulowac i wszystko wroci do normy spoko.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Albo nie próbowałeś morfiny np., choć i ona jakaś rewelacyjna nie jest...
wy kurwa lepiej powiedzcie co zrobic zeby sie spuscic po tramcu chociaz po 30-40 minutach????????a nie dawajcie dobrych rad jak najmadrzejszy medrzec PEJASZ "badz czysty"zajebiscie stary moze do monaru sie zglos bedziesz cpunow tymi tekstami leczyl ]
nic oprócz zmniejszenia dawek. Podczas długich ciągów działanie przedłużające podobnie jak faza słabnie.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.