Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Właśnie jak wciągnąłem i zjadłem, to tak jakby od razu weszło, a potem się tylko wzmocniło.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
chodzilo mi bardziej o jakies ciekawsze "smaczki" wynikajace z takiego spozycia. cos jak mef oralnie plus w nos. takie uzupelnienie efektow i wycisniecie calosci potencjalu. no ale swoja droga 2mg to malo...
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 408 / 3 / 0
Pamiętam, że jak na pierwszy raz wrzuciłem 20mg, to było nieźle (ale nie wizualnie). Lepiej, niż po mahomecie, śmiałem się, że się śmiałem, że (...) nie chcę nic zrobić z tym, że nie mogę się przestać śmiać z niczego. Powerade dla mózgu - pytanie, odpowiedź, pytanie, odpowiedź. Myślę, że oral+klamka może przywrócić coś takiego, a co o tym sądzą inni?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
A ja na to lubisz zadawac sobie ból %-D
nie lepiej od razu 50 mg zjesc niz kombinowac
kapo
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Ostatnio z powódek ekonomicznych 20mg spożyłem w sposób niżej wymieniony. Połowę wciągnąłem i połowę zjadłem. Właściwie to na odwrót, najpierw zjadłem a po 50min wciągnąłem. Trip był wręcz dysocjantowaty, niestety bodyload też był niczego sobie.
  • 408 / 3 / 0
Nie bolało, trochę może... szczypało? paliło? Nie pamiętam :D
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 666 / 2 / 0
Nananana@ no to teraz jak bys mial mial podsumowac ten stan i to co mu towarzyszylo z rzeczy mniej potrzebnych to jak bys to ocenil? mnie najbardziej interesuje wlasnie polaczenie 2 drog podania bo jak wyglada kazda z osobna to wiem.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Wydaje mi się że nie zrozumiałem w pełni twojego pytania pomimo kilkukrotnego przeczytania, ale postaram się odpowiedzieć. Stan po zażyciu donosowym i doustnym 2c-e dla mnie nie różni się wcale. Mówię oczywiście o ekwiwalentnej dawce. A jeśli pytałeś o coś innego to też odpowiem. Dla mnie połączenie dużej ilości psychodelika i zmęczenia(przyjmowanie w nocy) skutkuje tripem do złudzenia podobnym do tego po DXM, więc raczej unikam zażywania nocą(acodin taniej wychodzi :-) )
  • 666 / 2 / 0
Nananana pisze:
Stan po zażyciu donosowym i doustnym 2c-e dla mnie nie różni się wcale.
i jest odpowiedz. a chodzilo mi o wyciaganie wszystkich "smaczkow" z subst przy polaczeniu roznych drog podania.
  • 408 / 3 / 0
Smaczek na pewno est inny %-D
iiisǝʎ ʞɔnɟ
ODPOWIEDZ
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.