Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Właśnie jak wciągnąłem i zjadłem, to tak jakby od razu weszło, a potem się tylko wzmocniło.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
chodzilo mi bardziej o jakies ciekawsze "smaczki" wynikajace z takiego spozycia. cos jak mef oralnie plus w nos. takie uzupelnienie efektow i wycisniecie calosci potencjalu. no ale swoja droga 2mg to malo...
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 408 / 3 / 0
Pamiętam, że jak na pierwszy raz wrzuciłem 20mg, to było nieźle (ale nie wizualnie). Lepiej, niż po mahomecie, śmiałem się, że się śmiałem, że (...) nie chcę nic zrobić z tym, że nie mogę się przestać śmiać z niczego. Powerade dla mózgu - pytanie, odpowiedź, pytanie, odpowiedź. Myślę, że oral+klamka może przywrócić coś takiego, a co o tym sądzą inni?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
A ja na to lubisz zadawac sobie ból %-D
nie lepiej od razu 50 mg zjesc niz kombinowac
kapo
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Ostatnio z powódek ekonomicznych 20mg spożyłem w sposób niżej wymieniony. Połowę wciągnąłem i połowę zjadłem. Właściwie to na odwrót, najpierw zjadłem a po 50min wciągnąłem. Trip był wręcz dysocjantowaty, niestety bodyload też był niczego sobie.
  • 408 / 3 / 0
Nie bolało, trochę może... szczypało? paliło? Nie pamiętam :D
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 666 / 2 / 0
Nananana@ no to teraz jak bys mial mial podsumowac ten stan i to co mu towarzyszylo z rzeczy mniej potrzebnych to jak bys to ocenil? mnie najbardziej interesuje wlasnie polaczenie 2 drog podania bo jak wyglada kazda z osobna to wiem.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Wydaje mi się że nie zrozumiałem w pełni twojego pytania pomimo kilkukrotnego przeczytania, ale postaram się odpowiedzieć. Stan po zażyciu donosowym i doustnym 2c-e dla mnie nie różni się wcale. Mówię oczywiście o ekwiwalentnej dawce. A jeśli pytałeś o coś innego to też odpowiem. Dla mnie połączenie dużej ilości psychodelika i zmęczenia(przyjmowanie w nocy) skutkuje tripem do złudzenia podobnym do tego po DXM, więc raczej unikam zażywania nocą(acodin taniej wychodzi :-) )
  • 666 / 2 / 0
Nananana pisze:
Stan po zażyciu donosowym i doustnym 2c-e dla mnie nie różni się wcale.
i jest odpowiedz. a chodzilo mi o wyciaganie wszystkich "smaczkow" z subst przy polaczeniu roznych drog podania.
  • 408 / 3 / 0
Smaczek na pewno est inny %-D
iiisǝʎ ʞɔnɟ
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.