a odnośnie "dreptania" w miejscu to myśleliśmy z kumplami że po prostu wymyśliliśmy nowy tranco-techno-krok ;P
:bongo: :psycho: :liść:
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
Mnie nic nigdy nie rozpierdalało wizualnie bardziej niż 2C-E.
Jedynie dysocjacyjny miks, ale to raczej co innego.
Powyżej 30mg jest naprawde masakra...
I jak tak sobie przypominam tamte chwile to dochodze do wniosku, że na dniach trzeba troche tego zamówić ;]
- amfetamina - usnąłem
- (pseudo)efedryna i metkat - imo mocno, ale kumpli mocniej
- 2C-T-7 (20mg) - lekkie uniesienie na wejściu, potem już nic, zero
- i jeszcze mix, wieczorem 3mg DOI i do łóżka, za trzy godziny mnie budzi budzik, nic nie odnotowałem (albo byłem dość zaspany, by przeoczyć drobne działanie), więc usnąłem, rano się wkurwiłem, dojadłem 6mg DOIa i 30mg 2C-T-7 i nic, zero, null
Z tryptamin mahomet i Ayahuasca spoko, z innych 85mg diazepamu nie podziałało w ogóle (za to zolpidem działa pięknie), po 2 paczkach aviomarinu nie mogłem usnąć do 7 rano, zero OEVów, a CEVy słabsze, niż po tramalu. Dysocjanty w porządku... no prawie, Szałwia na mnie dziwnie działa. Jak coś, to w profilu masz maila do mnie ;)
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.