Sex jest normalnym zjawiskiem pozytywnym od tysięcy lat i nie ma negatywnych skutków
walenie konia tego to chyba ewolucja nie przewidziała ...frustracja i niesmak samo zadowalania się może odgrywać tu negatywną kwestie
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
qiuru18 pisze: walenie konia tego to chyba ewolucja nie przewidziała
ooo piszesz o tych dewiacjach jakbys znal problem od podszewki. cos mi ty tu podejrzany jestes :D
zrytyłeb pisze: Dopamina stanowi centralny system wynagrodzeń w mózgu,jest prekursorem noradenaliny i adrenaliny ,w naturze "uczy" powtarzać zachowania które prowadza do maksymalizacji korzysci.Zaburzenia dopaminy w przednim płacie mózgu powoduje spadek neurokognitywnych funkcji zwłaszcza pamięci,uwagi i rozwiązywania problemów.
EDIT: Ojgasm, ciekawie to wszystko wytłumaczyłeś z tymi dewiacjami.
ps. smieszne ze biorac ssri/tlpd nie chce sie konia walic bo i tak przy duzych dawkach slabo jest o ile wogole, jest to napewno wazki skutek dla ktorego warto brac owe leki, w przypadku walikoni
ja proboje przestac. ale jest ciezko!
Wami da się sterować dupą.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.