Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 454 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: zibimark »
problem nie tkwi w naszej seksualności tylko -co starałem sie zaakcentować- w kompulsywnej masturbacji... onanista/erotoman zamiast energie życiową koncentrować na własnym rozwoju psychofizycznym marnotrawi ją na nic nie znaczącym stricte fizjologicznym zaspokajaniu swojego popędu seksualnego przyczym erotoman nie uprawia seksu by poczuc zaspokojenie i spełnienie-on robi to z przymusu by nie czuć dyskomfortu psychofizjologicznego który przeżywa w okresie abstynencji i na tym polega róznica miedzy zdrowym seksem a kompulsywnym...
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
enternced ... bo ooo nie pisze zeby napisac ooo cos wie jak sie odzywa :D
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Rozwodzenie nad takimi pierdołami to głupota...
Sex jest normalnym zjawiskiem pozytywnym od tysięcy lat i nie ma negatywnych skutków
walenie konia tego to chyba ewolucja nie przewidziała ...frustracja i niesmak samo zadowalania się może odgrywać tu negatywną kwestie
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 684 / 11 / 0
Zrytyleb - no i z twoim ostatnim postem sie zgodze w 100%. Po co bylo koloryzowac :P
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 6 / 0
Też kiedyś rozmyślałem na takie tematy, ale wiadomo, wszystko z umiarem jest dobre - taka uniwersalna prawda. W sumie to nie mam już nic do dodania, ale może lepiej zmienić temat wątku na "cała prawda o waleniu konia" :D
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: entranced »
qiuru18 pisze:
walenie konia tego to chyba ewolucja nie przewidziała
No wlasnie gdyby wszyscy mezczyzni na swiecie od zawsze tak nalogowo walili konia jak zryty to pewnie w drodze ewolucji weszlo by to w nature ludzka i przestalo byc szkodliwe :D
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
ooo piszesz o tych dewiacjach jakbys znal problem od podszewki. cos mi ty tu podejrzany jestes :D
ja akurat gustuję w wydepilowanych boberkach :o)
Powiedz NIE trzeźwości
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
zrytyłeb pisze:
Dopamina stanowi centralny system wynagrodzeń w mózgu,jest prekursorem noradenaliny i adrenaliny ,w naturze "uczy" powtarzać zachowania które prowadza do maksymalizacji korzysci.Zaburzenia dopaminy w przednim płacie mózgu powoduje spadek neurokognitywnych funkcji zwłaszcza pamięci,uwagi i rozwiązywania problemów.
Wami da się sterować dupą.

EDIT: Ojgasm, ciekawie to wszystko wytłumaczyłeś z tymi dewiacjami.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010 przez gynoid, łącznie zmieniany 1 raz.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 121 / / 0
jak se czlowiek zwali z rana to caly dzien jakis taki niedojebany chodzi, przemeczenie, dolki, uczucie ze jest sie oslizlym, brudnym walikoniem :rolleyes: ja proboje przestac. ale jest ciezko!

ps. smieszne ze biorac ssri/tlpd nie chce sie konia walic bo i tak przy duzych dawkach slabo jest o ile wogole, jest to napewno wazki skutek dla ktorego warto brac owe leki, w przypadku walikoni
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010 przez Birdy Nam Nam, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
ja proboje przestac. ale jest ciezko!
Zdrowa głowa i szczęśliwy związek - panaceum. I nie tylko na onanizm ;]
Wami da się sterować dupą.
do czasu :cool:
Powiedz NIE trzeźwości
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.