Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Dobra spróbuję jeszcze dzisiejszą noc. Tym razem 20mg, bo już nie wiem. Chwała Panu, ze ciężko to przedawkować, bo by mnie szybko nikt nie znalazł %-D Ogólnie wszystko fajnie, zasypiam szybko ale budzą mnie pierdołowate sny i dupa blada, już nie zasnę :motz: Ostatnia próba dzisiaj i idę do lekarza po coś mocniejszego, bo cholera jasna muszę spać! Ehhh.... :/
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 156 / 3 / 0
Kruszymy i wciągamy zaraz wszyscy Zolpi synchronicznie ? :-p
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 381 / 6 / 0
No i chuj! Super, usnęłam, wszystko gitara tylko jakoś 2 w nocy i dupa blada, znowu mi się jakieś pierrrrdoły śniły, obudziałam się i gówno wielkie cholera jasna - nie zasnęłam ;( To była ostatnia szansa zolpi, dzisiaj nie wiem co wezmę, chyba sobie przywalę ze 3 razy głową o ścianę, może okaże się, że to lepszy sposób. A ja mam dzisiaj poważną bardzo rozmowe a czuję się FATALNIE poprostu i jak ja tu mam teraz rzeczowo rozmawiać :/ :motz:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 156 / 3 / 0
Ja nawet nie wiem kiedy zasnąłem wczoraj :D poszło 30 mg w klamkę :-p Wstałem 30 min temu
  • 381 / 6 / 0
[quote="TetraHydroCannabinozaur"]
Ja nawet nie wiem kiedy zasnąłem wczoraj ]

No ja też nie wiem kiedy zasypiam, ale za to doskonale wiem kiedy się budzę. I nie jest to długi sen... Fuuuck :motz:

• 156 / 3 / 0
Jak na "trzeźwo" łykałem/wciągałem Zolpi spałem do 6h. Teraz zanim to zrobię rozpracowuję zawsze Mefa i jakieś 30 min po ostatniej ____ zarzucam Zolpi i śpię 2x dłużej :*)
  • 381 / 6 / 0
[quote="TetraHydroCannabinozaur"]
Jak na "trzeźwo" łykałem/wciągałem Zolpi spałem do 6h. Teraz zanim to zrobię rozpracowuję zawsze Mefa i jakieś 30 min po ostatniej ____ zarzucam Zolpi i śpię 2x dłużej ]

Nie, nie tak to nie będę. Ale nie wiem jak teraz będę zasypiać :scared:

• 38 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ce »
dzisiaj o godzinie 00:00 synchronizacja nosów?

zdąży ktoś o północy wciągnąć nasen? ja jestem po 20mg już, ale dobiłbym jeszcze 10 i do spania.

wciąga ktoś ze mną, znaczy się?
  • 156 / 3 / 0
Jaaaaa! poszło 15 mg w lewą i 15 w prawo! Kocham te latające literki! :-p
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Ja dzisiaj dla odmiany spróbowalem stestować zopiklon i niby to są podobne środki ale 15mg zopiklonu nijak się ma do 15 mg zolpidemu, zero fajnych,a w ogóle jakichklowik efektów. (oczywiście 15 mg na obie dziurki...w nosie żeb nie było;). Może trochę ma na to wpływ fakt, że dziiaj od rana juz coś biorę, 4 mg alpra, po południu 15 mg midasa w nos (doszedłem do wniosku że to marnotrawtwo), wieczorem 100mg hydroksyzyny a za jakiś czas jeszcze 100 mg midasa i te mix w miarę spwodował, że jestem śpiący, jednak te zopiklon i tak powinienem oddczuć.
Eh, brakje m izolpidmu, najardziej stilnoxu.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.