Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
W jakim wieku zacząłeś/ęłaś ćpać?
Mniej niż 13
202
1%
13-15
1200
5%
16-17
1211
5%
18-19
412
2%
20-21
158
1%
22-23
72
1%
24-25
19
1%
26-27
21
1%
28-30
8
0%
Więcej niż 30
46
1%

Liczba głosów: 3349

ODPOWIEDZ
  • 386 / 2 / 0
Cytając to forum, stwierdziłam, że taki temat się przyda. Wydaje mi się, że jeszcze takiego nie było.
Zobaczymy, czy faktycznie wszyscy byli tacy dojrzali, kiedy zaczęli ćpać :)
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
W wieku 19 lat, przed 18. nawet nie pilem :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
W XX wieku :-p
לאכול חומצה!
  • 49 / / 0
Początki w wieku 15 lat, chociaż z perspektywy czasu uważam że miałem dużo szczęścia.
Po wąchaniu przyprawy do zup odkryłem nieznaną prawdę o znaczeniu wszechświata. Dowiedziałem się też, że wszyscy albo kłamią albo się mylą - w każdej jednej sprawie. Od tego czasu biorę w żyłę cyjanek i żyję, w dodatku rozwijam się wewnętrznie dzięki temu.
  • 2179 / 31 / 0
pierwsze piwo 14 lat, pierwsze jaranie 17 lat, pierwszy kwas 22. Dziękuje :)
Hidden mefedron User
  • 989 / 35 / 0
Ja jeszcze nie zacząłem.

Dopiero się przygotowywuje. Testuje. Degustuje. Na cięższy kaliber poluje. Nie żałuje. Hajs kołuje. Igła kłuje. Peak nadlatuje. Ćpaniem steruje. Się nie stresuje. W twarz ćpunom pluje. Ziomków roluje. Leki z koszów wyjmuje. Recepty fałszuję. Mam z recydywą dwóje. Metkat syntezuje. Odpał produkuje. Opium acetyluje. Chuje. Wszystko iv przyjmuje. Ja dopiero startuje!
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2010 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 4 razy.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Mary Jane - 14 lat
Piguły - 18 lat

Reszty nie pamiętam. Wydaje mi się, że był już podobny temat - 'Pamiętnik narkomana'. Tam ludziska opisywali, co i w jakim wieku zaczynali ćpać.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
Warszawski Cpunie jestes totalnym degeneratem.

Alko - 16 lat.
Zioło - 17 lat.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Pierwsze piwo - 11lat
Pierwsze jaranie - 14lat
Pierwszy psychodelik 17lat
pierwszy raz gbl, metkat, tramadol 17la
Właściwie nie zacząłem ćpać tych substancji. Z większością miałem jedynie kilku razowy kontakt, a kontynuuję ćpanie psychodelików i gbl(teraz nie mam, po maturze się kupi)
  • 11 / / 0
pierwsze piwo - 15,5 lat
papieros - ok. miesiac przed 16 urodzinami
a potem w przeciągu kilku miesięcy spróbowałam gałki, marii, dxm-u, benzydaminy, pseudoefki. Na razie tyle, wiem że się nie skończy ale na razie nie spieszę się do nowych substancji. A za kilka miesięcy będę pełnoletnia :)
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.