Zobaczymy, czy faktycznie wszyscy byli tacy dojrzali, kiedy zaczęli ćpać :)
Dopiero się przygotowywuje. Testuje. Degustuje. Na cięższy kaliber poluje. Nie żałuje. Hajs kołuje. Igła kłuje. Peak nadlatuje. Ćpaniem steruje. Się nie stresuje. W twarz ćpunom pluje. Ziomków roluje. Leki z koszów wyjmuje. Recepty fałszuję. Mam z recydywą dwóje. Metkat syntezuje. Odpał produkuje. Opium acetyluje. Chuje. Wszystko iv przyjmuje. Ja dopiero startuje!
xzx
Piguły - 18 lat
Reszty nie pamiętam. Wydaje mi się, że był już podobny temat - 'Pamiętnik narkomana'. Tam ludziska opisywali, co i w jakim wieku zaczynali ćpać.
Alko - 16 lat.
Zioło - 17 lat.
Pierwsze jaranie - 14lat
Pierwszy psychodelik 17lat
pierwszy raz gbl, metkat, tramadol 17la
Właściwie nie zacząłem ćpać tych substancji. Z większością miałem jedynie kilku razowy kontakt, a kontynuuję ćpanie psychodelików i gbl(teraz nie mam, po maturze się kupi)
papieros - ok. miesiac przed 16 urodzinami
a potem w przeciągu kilku miesięcy spróbowałam gałki, marii, dxm-u, benzydaminy, pseudoefki. Na razie tyle, wiem że się nie skończy ale na razie nie spieszę się do nowych substancji. A za kilka miesięcy będę pełnoletnia :)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
