powodzenia w kuracji :)
Powód: Z "Anafranil - za i przeciw", Sercz kurwa!
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
dr.Kubeusz pisze: Dawki 75 mg SR rano i wieczorem. nie odczuwam wzmożonego apetytu, nie przytyłem, na początku stosowania czułem lekką senność po przyjęciu tabletki.
zaczęłam mieć jakąkolwiek ochotę na działanie, wychodzenie z domu etc. pojawiła się motywacja, swego rodzaju siła na tę całą zabawę w życie. po 2 latach zaczęłam przybierać na wadze prowadząc cały czas taki sam tryb życia i odżywiając się mniej-więcej tak samo. działanie też powoli 'osiadało na laurach' i pojawiła się potrzeba zmiany leków. dałam kolejną szansę fluoksetynie, tym razem w połączeniu z amitryptyliną, co działa zadowalająco/dobrze.
Powód: Z "Anafranil - za i przeciw", Sercz kurwa!
Nie zniechęcaj ludzi, jeśli na Ciebie nie podziałało. Dany lek przeciwdepresyjny na jednego działa na drugiego juz nie za bardzo, ale warto szukać, bo któryś w końcu zadziała. Ja w to wierzyłem i dostałem w końcu klomipramine, która odwróciła moje myślenie o 180st.
Jak już chwiciłem się za morfine to zapaliła się czerwona lampka. Pomyslałem ze zanim totalnie sobie spieprze życie, to spróbuje ostatni raz i udało się. Kilka paczek morfinki, która była jedyną osłodą moich szarych dni leży sobie w szufladzie i pewnie niedługo się jej zupełnie pozbędę. Jeszcze zaczekam kilka tygodni bo nigdy nic nie wiadomo :P
qiuru18 pisze:...eee...najsilniej serotoninę hamuje paro
Ja se tam myle o tej klomi, ale chyba jak skoncze amitryptyline to jednak przejde na fluxe. Ona była najbardziej spoko.
SSRI mają najgorszą wade ze nakręcają na ćpanie, a ćpanie jest gorsze.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Bo w sumie sam się przymierzałem od jakiegoś czasu do amitryptyliny ...ale puki co bupro + citalopram mi styka
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
qiuru18 pisze: A pisałeś że na amitryptyline całkiem ciekawie jest ...co cie skłoniło do zmiany na inny lek ?
Bo w sumie sam się przymierzałem od jakiegoś czasu do amitryptyliny ...ale puki co bupro + citalopram mi styka
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
again and again
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
[W razie jakby ktoś chciał napisać, dziś po 18 uprzątne - jog]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.