Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
posiadanie "w sobie" to nie jest posiadanie w świetle orzecznictwa instytucji polskiego sądu (bidne amerykańce...)
jeśli się przyznasz, że posiadałeś albo nawet ktoś Cię poczęstował, to jest to już podstawa, żeby orzec, że posiadałeś (jeśli ktoś Cię czestował, to musiałeś przez chwilę posiadać narkotyk)
dlatego trzeba mówić, że:
a) spożyłeś narkotyk w czechach
b) zostałeś przymuszony do wzięcia narkotyku
c) ktoś wprowadził Cię w błąd mówiąc, że to "legalne dopalacze" czy cuś
d) nigdy nie widziałeś narkotyków, ktoś Ci musiał przez sen je podać do organizmu
e) białe kaski robią laski
So enjoy life, you only get one
białe kaski robią laski
okey a teraz kolejna sprawa:
tak jak czytałem tutaj na forum, zostały złapane osoby z których jedna miała przy sobie zielone, poddali się testom (nie wiem po co) i dostali wszyscy zawieszke. i teraz pytanie jak przykładowo byłbym z kolegami i znalazł się w podobnej sytuacji- tzn przy przetrzepaniu nas znależli by u jednego z nas 1gram
czy mogą mi coś zrobić za to ze mój kumpel ma mj, mogą mine przetestować czy paliłem?
mogą mnie zrobić współwinnym?
So enjoy life, you only get one
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.