pilleater pisze: Ja se tam żadnej filozofii nie dorabiam. Poznałem, fajne, wiem skąd kto co i jak i motam ;] Proste.
Wcale się na oczy nie gniewam że wirują tunele albo że na ścianach są pawie oczka ;] hehehe
Poza tym lubię smak trawy/haszu, mam miłe wspomnienia z kreskami na lekcji, a kwietniowe, nocne parki na dexie czy pigułach na zawsze wtarły mi się w pamięć ROM. Lubię dragi i chuj. Na coś trzeba umrzeć ;]
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
Ale filozofia w sumie dobra
Ja tam nie potrzebuje żadnych usprawiedliwień przed sobą bo z sobą jestem zapanbrat a nie kurwa jak przed nauczycielem/szefem/psem żeby się tłumaczyć i wymyślać jakieś bajdy. O :cheesy:
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Roni Regan pisze: Nie do końca bo jednak po niektórych dragach nie pamięta się dokładnie wszystkiego i w sumie huja warte są takie wspomnienia :było zajebiście, pieknie to wspominam, ale w sumie nie pamiętam co robiłem/co się działo :rolleyes:
Ale filozofia w sumie dobra
Ja tam nie potrzebuje żadnych usprawiedliwień przed sobą bo z sobą jestem zapanbrat a nie kurwa jak przed nauczycielem/szefem/psem żeby się tłumaczyć i wymyślać jakieś bajdy. O :cheesy:
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
Fajnie jest trzymać sztamę z Bogiem ;)
PanMuchomor pisze: Czy macie jakieś inne swoje własne wytłumaczenia ?
Z drugiej strony jaki ktoś potrafi nad tym panować, to nie mam do tego żadnych przeciwwskazań. Myślę, że wszystkiego trzeba spróbować. Z umiarem:-p
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.