pilleater pisze: Ja se tam żadnej filozofii nie dorabiam. Poznałem, fajne, wiem skąd kto co i jak i motam ;] Proste.
Wcale się na oczy nie gniewam że wirują tunele albo że na ścianach są pawie oczka ;] hehehe
Poza tym lubię smak trawy/haszu, mam miłe wspomnienia z kreskami na lekcji, a kwietniowe, nocne parki na dexie czy pigułach na zawsze wtarły mi się w pamięć ROM. Lubię dragi i chuj. Na coś trzeba umrzeć ;]
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
Ale filozofia w sumie dobra
Ja tam nie potrzebuje żadnych usprawiedliwień przed sobą bo z sobą jestem zapanbrat a nie kurwa jak przed nauczycielem/szefem/psem żeby się tłumaczyć i wymyślać jakieś bajdy. O :cheesy:
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Roni Regan pisze: Nie do końca bo jednak po niektórych dragach nie pamięta się dokładnie wszystkiego i w sumie huja warte są takie wspomnienia :było zajebiście, pieknie to wspominam, ale w sumie nie pamiętam co robiłem/co się działo :rolleyes:
Ale filozofia w sumie dobra
Ja tam nie potrzebuje żadnych usprawiedliwień przed sobą bo z sobą jestem zapanbrat a nie kurwa jak przed nauczycielem/szefem/psem żeby się tłumaczyć i wymyślać jakieś bajdy. O :cheesy:
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
Fajnie jest trzymać sztamę z Bogiem ;)
PanMuchomor pisze: Czy macie jakieś inne swoje własne wytłumaczenia ?
Z drugiej strony jaki ktoś potrafi nad tym panować, to nie mam do tego żadnych przeciwwskazań. Myślę, że wszystkiego trzeba spróbować. Z umiarem:-p
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.