Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 8 / 0
pilleater pisze:
Ja se tam żadnej filozofii nie dorabiam. Poznałem, fajne, wiem skąd kto co i jak i motam ;] Proste.

Wcale się na oczy nie gniewam że wirują tunele albo że na ścianach są pawie oczka ;] hehehe

Poza tym lubię smak trawy/haszu, mam miłe wspomnienia z kreskami na lekcji, a kwietniowe, nocne parki na dexie czy pigułach na zawsze wtarły mi się w pamięć ROM. Lubię dragi i chuj. Na coś trzeba umrzeć ;]
Uwielbiam wspomnienia. Spacery z paczką przyjaciół do samego rana po parku %-D to jest to.. nikt nie wie jak ma na imię ale kogo to obchodziło ważne ze bylo zajebiscie ;-) Do tematu; rowniez nie dorabiam żadnej filozofii, bo jak jestem naćpany to mnie wkurwia myślenie prowadzące do niczego. Chyba że mówimy o lsd - to co innego ;)
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Roger 1 »
Hmmm... Czy do ćpania dorabiam jakąs filozofie raczej nie ale moje podejście jest następujące powiedzcie mi czy da się kupić wspomnienia... ?? większość twierdzi ze kasa wydana na dragi to kasa zmarnowana , ja sadze jednak że to kasa wydana na wspomnienia ... które jak wiadomo są bezcenne :-D
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
Roger madrze prawi !! :P
  • 459 / 4 / 0
Nie do końca bo jednak po niektórych dragach nie pamięta się dokładnie wszystkiego i w sumie huja warte są takie wspomnienia :było zajebiście, pieknie to wspominam, ale w sumie nie pamiętam co robiłem/co się działo :rolleyes:
Ale filozofia w sumie dobra
Ja tam nie potrzebuje żadnych usprawiedliwień przed sobą bo z sobą jestem zapanbrat a nie kurwa jak przed nauczycielem/szefem/psem żeby się tłumaczyć i wymyślać jakieś bajdy. O :cheesy:
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 129 / 8 / 0
Roni Regan pisze:
Nie do końca bo jednak po niektórych dragach nie pamięta się dokładnie wszystkiego i w sumie huja warte są takie wspomnienia :było zajebiście, pieknie to wspominam, ale w sumie nie pamiętam co robiłem/co się działo :rolleyes:
Ale filozofia w sumie dobra
Ja tam nie potrzebuje żadnych usprawiedliwień przed sobą bo z sobą jestem zapanbrat a nie kurwa jak przed nauczycielem/szefem/psem żeby się tłumaczyć i wymyślać jakieś bajdy. O :cheesy:
wspomnienia np. wdupcania samemu fety są huja warte, wolałbym ich nie mieć. Nie chodzi tu oto żeby naćpać się jak świnia i nic nie pamiętać ( w dodatku samemu ) Ale z umiarem i z przyjaciółmi - to jest bezcenne. Ja np. nie zapomne nocy przegadanej z moją kuzynką a na łeb przypadło : sztuka mety, 5 kół żółtych no-name i po 2 sztuki jarania. Albo wypady do lasu :D Jednak teraz jak myślę lepiej wspomina mi się takie pogadanki do samego rana nie wiem czemu :) domówki to domówki ale takie gadanie na haju do samego rana z najlepszymi osobami najbardziej lubie
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
  • 61 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Salax »
Ja mam taką "filozofię". W skrócie: korzystam z psychodelików, aby stać się lepszym człowiekiem. Robię to po to, aby nabrać dystansu do wydarzeń w moim życiu, spojrzeć na nie z szerszej perspektywy i dokonać właściwych wyborów. Także po to, aby nakarmić swój umysł pięknymi wizjami tego, jakim człowiekiem można się stać, a później próbować wcielić to w życie. Po to, aby po dostrzeżeniu mojego związku z otaczającymi mnie ludźmi stać się bardziej uprzejmym, wyrozumiałym i opanowanym. Po to, aby zrealizować swój potencjał. Po to, aby nabrać wiary w życie i umieć się nim cieszyć. Po to, aby docenić każde, nawet najgorsze wydarzenie. Wreszcie po to, aby dostrzec głębszy sens tego co się dzieje wokół, cel swojego istnienia oraz obcować z Wyższą Inteligencją. Oczywiście, jak wielu z was zapewne wie, tego typu wglądów jest dużo więcej. Ot, wystarczy wyjść na spacer do lasu z grzybkami w kieszeni ;)

Fajnie jest trzymać sztamę z Bogiem ;)
Uwaga! Użytkownik Salax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 1 / 0
jak ćpam to filozofuje i za każdą rozkminą są nowe filozole
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
PanMuchomor pisze:
Czy macie jakieś inne swoje własne wytłumaczenia ?
Panie Muchomorze:-D Jak ktoś kradnie, nie pracuje, opiernicza się, nie uczy, jest pasożytem dla innych, chodzi ciągle naćpany i nie odróżnia już rzeczywistości od fikcji etc. to barrrdzo źle, najbardziej razi mnie brak opanowania w tym wszystkim.:-/
Z drugiej strony jaki ktoś potrafi nad tym panować, to nie mam do tego żadnych przeciwwskazań. Myślę, że wszystkiego trzeba spróbować. Z umiarem:-p
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: manzana »
Niepotrzebnie mu odpisalaś bo jego juz raczej to nie obchodzi od kiedy nie żyje.
Nikt ode mnie nie wymaga zebym zarzucal draga!
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Ja cpam tylko rzeczy, ktore nie uzalezniaja fizycznie, badz ciezko sie od nich uzaleznic w ten sposob. Robie to na wypadek gdyby mi sie za bardzo spodobalo :)
Feel free. Of me.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.