Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 331 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nirvana »
Dobry motyw yam.
Można by wpleść w to jeszcze jakiś wątek paranormalny.

Osobiście obstawiam prowokację albo szalonego kolekcjonera.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
To byłby elo pomysł, a jak ktoś zebrałby wszystkie pojawiłby się wielki smok Shenlong i spełniłby jedno życzenie %-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 803 / 8 / 0
No własnie. I jeszcze jakiś ówczesny indiana jones walczący z nazibojówkami broniącymi lokalnych relikwii i agentami KGB.

Chociaż ja wolałbym larę croft...
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mustang »
1waytikt2tickletown pisze:
Jak za pare dni okaże się że anonimowa osoba podrzuciła napis na jakiś komisariat, to będe pewny słuszności mojej teorii;)
no rzeczywiście to już będzie niepodważalny dowód. ]

Złodziej/złomiarz ukradłby arbajta żeby mieć zysk, nie żeby narobić szumu i oddać nietknięte.

takie moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać. :D
Uwaga! Użytkownik mustang nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
yam'teoretyk pisze:
...
Jeśli to prawda to obstawiam nazikurwy celem kompromitacji Polskiego kraju.
Doktor_Koziełło pisze:
Moim zdaniem ta kradzież to forma jakiejś politycznej prowokacji. Złomiarze nie są aż tak głupi.
Doktor_Koziełło pisze:
... Lobby żydowskie, które oczernia Polskę na arenie międzynarodowej organizuje kradzież jednego z najbardziej rozpoznawalnych znaków na świecie. Teraz lewacka prasa potwierdza tezę, że Polacy to zlodzieje i wszystko ukradną.
Może być też tak]
Na pewno jest to pomysł rządu. Schować napis na czas skurwysyńskich mrozów, żeby społeczeństwo miało się czym zająć, a nie wyśmiewało globalne ocieplenie przymarzając do chodników.
[/quote]
Temat zastępczy jak zwykle w naszym kraju.
I'm broken.
  • 803 / 8 / 0
he he a może to Jerzy Urban podpierdolił jako kolejną kartę przetargową dla styropianowych kombatantów :-D
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Trantigne »
Ja mam dwie propozycje:
1. Ktos zrobil to dla beki
2. Polityczna prowokacja

Sklaniam sie ku opcji #2, chociaz szczerze mowiac cala ta sytuacja mnie dosc mocno smieszy, podobnie jak nazwa tego watku ^_^
Uwaga! Użytkownik Trantigne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja obstawiam zlomiarzy, czołgi zajebali to taki arbajt to pikuś. Z resztą kurwa, co mnie to obchodzi, jakby mi stelaż na furtce z działki zajebali to nikt by sie nie przejął. Pierdole żydo-komunistyczne lobby i jestem za GKSem :D Nie lubię kopaniny, dla mnie to sport plebsu, ale jako patriora jestem za GieKSą :D

Popieram Eulera, juz dawno temu powinni to wszystko wyburzyć. Nie mam nic do żydów ale to miejsce kultu to jest parodia dosłownie. Powinni sie ludzie zająć prześladowaniem ćpunów bo to jest sprawa wciąż akturalna a nie jakimiś pierdołami z przed prawie wieku.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
Jebać giekse.

Mi się wydaje, że jakiś zydek zapłacił sporo siana, żeby mu to zajebali. Teraz gdzieś w prywatnej galerii tuż obok "Chłopca w czerwonej kamizelce" dumnie wisi symbol żydowskich wakacji
Sex telefon
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
ze strony bash.org.pl

<@ar> nie chce ktoś tanio kupić metalowych literek "a a b c e e f h i i m r r t t"? gratka dla zbieraczy

lollolololol %-D
.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.