Można by wpleść w to jeszcze jakiś wątek paranormalny.
Osobiście obstawiam prowokację albo szalonego kolekcjonera.
Po dzisiejszym robię przerwę
Chociaż ja wolałbym larę croft...
1waytikt2tickletown pisze:Jak za pare dni okaże się że anonimowa osoba podrzuciła napis na jakiś komisariat, to będe pewny słuszności mojej teorii;)
Złodziej/złomiarz ukradłby arbajta żeby mieć zysk, nie żeby narobić szumu i oddać nietknięte.
takie moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać. :D
yam'teoretyk pisze: ...
Jeśli to prawda to obstawiam nazikurwy celem kompromitacji Polskiego kraju.
Doktor_Koziełło pisze: Moim zdaniem ta kradzież to forma jakiejś politycznej prowokacji. Złomiarze nie są aż tak głupi.
Doktor_Koziełło pisze: ... Lobby żydowskie, które oczernia Polskę na arenie międzynarodowej organizuje kradzież jednego z najbardziej rozpoznawalnych znaków na świecie. Teraz lewacka prasa potwierdza tezę, że Polacy to zlodzieje i wszystko ukradną.
Na pewno jest to pomysł rządu. Schować napis na czas skurwysyńskich mrozów, żeby społeczeństwo miało się czym zająć, a nie wyśmiewało globalne ocieplenie przymarzając do chodników.
[/quote]
Temat zastępczy jak zwykle w naszym kraju.
1. Ktos zrobil to dla beki
2. Polityczna prowokacja
Sklaniam sie ku opcji #2, chociaz szczerze mowiac cala ta sytuacja mnie dosc mocno smieszy, podobnie jak nazwa tego watku ^_^
Popieram Eulera, juz dawno temu powinni to wszystko wyburzyć. Nie mam nic do żydów ale to miejsce kultu to jest parodia dosłownie. Powinni sie ludzie zająć prześladowaniem ćpunów bo to jest sprawa wciąż akturalna a nie jakimiś pierdołami z przed prawie wieku.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Mi się wydaje, że jakiś zydek zapłacił sporo siana, żeby mu to zajebali. Teraz gdzieś w prywatnej galerii tuż obok "Chłopca w czerwonej kamizelce" dumnie wisi symbol żydowskich wakacji
<@ar> nie chce ktoś tanio kupić metalowych literek "a a b c e e f h i i m r r t t"? gratka dla zbieraczy
lollolololol
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.