ja juz mam, ziom juz ma. zaraz trzeba leciec po haczyk, ale nie wiadomo ile trzeba poczekac po zjedzeniu.
kurwik wspomnial o 30minutach. wystarcza ?
a mango soczyste tlusciutkie, mieciutkie i sosnowe :-D
mam nadzieje ze dzisiej wielki dzien.
one love
z jednej strony jestem nastawiony sceptycznie, ale z drugiej strony nie swierzaki pisaly, ze dziala.
no ozbacze
edit juz po - no sie zajebalem fest, nie powiem. ale nie wiem czy to przez mango, czy poprostu dostalem dobry sprzent. nie jaraem go wczesniej, a dzis peirwszy raz przez mango. jutro jeszcze zobacze i sie upewnie. rzetelnie przez żet.
Testowałem w niedzielę - mango bardzo dojrzałe - zjadłem ze skórką - nawet smaczne - 5 minut czyszczenia zębów bo bardzo włókniste - po godzinie palonko - towar raczej słaby - faza mnie zaskoczyła - na pewno była inna niż zwykle - pojawiło się uczucie głębi - ciekawe pomysły - słuchając muzyki (http://www.youtube.com/watch?v=aQF7B3WB ... re=related) płakałem z rozkoszy - łatwość wpadania w trans - to była próba na łonie natury dzisiaj testuję imprezowo.
Polecić
A swoją drogą - wydaje mi się , że akurat posiadam 'palenie' na tyle niewarte palenia, że idealne do testu . Jeśli w ogóle porobi , znaczy - metoda działa bezsprzecznie. Zdam relację.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.