ja juz mam, ziom juz ma. zaraz trzeba leciec po haczyk, ale nie wiadomo ile trzeba poczekac po zjedzeniu.
kurwik wspomnial o 30minutach. wystarcza ?
a mango soczyste tlusciutkie, mieciutkie i sosnowe :-D
mam nadzieje ze dzisiej wielki dzien.
one love
z jednej strony jestem nastawiony sceptycznie, ale z drugiej strony nie swierzaki pisaly, ze dziala.
no ozbacze
edit juz po - no sie zajebalem fest, nie powiem. ale nie wiem czy to przez mango, czy poprostu dostalem dobry sprzent. nie jaraem go wczesniej, a dzis peirwszy raz przez mango. jutro jeszcze zobacze i sie upewnie. rzetelnie przez żet.
Testowałem w niedzielę - mango bardzo dojrzałe - zjadłem ze skórką - nawet smaczne - 5 minut czyszczenia zębów bo bardzo włókniste - po godzinie palonko - towar raczej słaby - faza mnie zaskoczyła - na pewno była inna niż zwykle - pojawiło się uczucie głębi - ciekawe pomysły - słuchając muzyki (http://www.youtube.com/watch?v=aQF7B3WB ... re=related) płakałem z rozkoszy - łatwość wpadania w trans - to była próba na łonie natury dzisiaj testuję imprezowo.
Polecić
A swoją drogą - wydaje mi się , że akurat posiadam 'palenie' na tyle niewarte palenia, że idealne do testu . Jeśli w ogóle porobi , znaczy - metoda działa bezsprzecznie. Zdam relację.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.