Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pomoże to również osobą zastanawiającym się nad tym jaką substancje zakupić gdy będą musieli wybrać z pośród kilku...
Ponieważ większość zapewne uzna Meskaline jako najlepszą to można opisywać dwie lub trzy w kolejności ode najlepszej.
Mi na chwile obecną najbardziej podobała się 2C-E, ale dlatego, że tylko takiej próbowałem ;-)
[pozwoliłem sobie wprowadzić poprawkę o której mówi pokolenie]
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Dlatego ważke także umieściłem
Tak, że w ankiecie moim zdaniem może być ;-) , w sumie na marginesie tylko, nie w intencji poprawki, przyuważyłem.
Natomiast na drugą poprawkę, postulowaną przeze mnie, zagłosowałem. 2-CP to naprawdę dobra rzecz. Meskalina to legenda, wiadomo, ale poza kaktusowymi wywarami chyba mało kto próbował.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Po dzisiejszym robię przerwę
ciekawe co na to waszka g
2c-e
DOC
2c-p i DOM moga bycc jedyna godna konkurencja
swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
2c-e na chwilę obecną najwyżej. Dawniej było DOI, ale przejadło się, choć sentyment pozostał.
za to DOC-a nie chciałbym nawet za darmo.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.