Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pomoże to również osobą zastanawiającym się nad tym jaką substancje zakupić gdy będą musieli wybrać z pośród kilku...
Ponieważ większość zapewne uzna Meskaline jako najlepszą to można opisywać dwie lub trzy w kolejności ode najlepszej.
Mi na chwile obecną najbardziej podobała się 2C-E, ale dlatego, że tylko takiej próbowałem ;-)
[pozwoliłem sobie wprowadzić poprawkę o której mówi pokolenie]
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Dlatego ważke także umieściłem
Tak, że w ankiecie moim zdaniem może być ;-) , w sumie na marginesie tylko, nie w intencji poprawki, przyuważyłem.
Natomiast na drugą poprawkę, postulowaną przeze mnie, zagłosowałem. 2-CP to naprawdę dobra rzecz. Meskalina to legenda, wiadomo, ale poza kaktusowymi wywarami chyba mało kto próbował.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Po dzisiejszym robię przerwę
ciekawe co na to waszka g
2c-e
DOC
2c-p i DOM moga bycc jedyna godna konkurencja
swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
2c-e na chwilę obecną najwyżej. Dawniej było DOI, ale przejadło się, choć sentyment pozostał.
za to DOC-a nie chciałbym nawet za darmo.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.