Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pomoże to również osobą zastanawiającym się nad tym jaką substancje zakupić gdy będą musieli wybrać z pośród kilku...
Ponieważ większość zapewne uzna Meskaline jako najlepszą to można opisywać dwie lub trzy w kolejności ode najlepszej.
Mi na chwile obecną najbardziej podobała się 2C-E, ale dlatego, że tylko takiej próbowałem ;-)
[pozwoliłem sobie wprowadzić poprawkę o której mówi pokolenie]
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Dlatego ważke także umieściłem
Tak, że w ankiecie moim zdaniem może być ;-) , w sumie na marginesie tylko, nie w intencji poprawki, przyuważyłem.
Natomiast na drugą poprawkę, postulowaną przeze mnie, zagłosowałem. 2-CP to naprawdę dobra rzecz. Meskalina to legenda, wiadomo, ale poza kaktusowymi wywarami chyba mało kto próbował.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Po dzisiejszym robię przerwę
ciekawe co na to waszka g
2c-e
DOC
2c-p i DOM moga bycc jedyna godna konkurencja
swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
2c-e na chwilę obecną najwyżej. Dawniej było DOI, ale przejadło się, choć sentyment pozostał.
za to DOC-a nie chciałbym nawet za darmo.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.