Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
spokojeszcze czas-sporo jeszcze przedemną(chodzi o zabaw z buprą,morfiną itd)w moim miescie jest mało brauna-wiem gdzie kupić ale ponoć jakis extra nie jest-pozatym narazie to dla mnie hardcore za duży.Ale też napewno nie omieszkam spróbować ;]
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
"Jak wiele (niewiele?) trzeba, by dorobić się skręta?" temat wątku
"Ale też napewno nie omieszkam spróbować " wypowiedź jednego z piszących
czyli na to wychodzi, ze ktoś zamierza skręta spróbować :-p
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
myślę, że jeżeli o hel chodzi, można postawić znak równoważności <=> taki właśniej. hej.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1384 / 14 / 0
Dodano o 03:51:
"Jak wiele (niewiele?) trzeba, by dorobić się skręta?" temat wątku
"Ale też napewno nie omieszkam spróbować " wypowiedź jednego z piszących
czyli na to wychodzi, ze ktoś zamierza skręta spróbować
skręta niekoniecznie myślałem o H,ale mam właśnie takie obawy:
myślę, że jeżeli o hel chodzi, można postawić znak równoważności <=> taki właśniej. hej.
no ale kiedyś ten czas nastąpi na pewno :blush:
  • 437 / 21 / 0
bandzior83r pisze:
Dodano o 03]
skręta niekoniecznie myślałem o H,ale mam właśnie takie obawy:
no ale kiedyś ten czas nastąpi na pewno :blush:
Przecież on dobrze wie co tam napisałeś, to była tylko takie subtelne zwrócenie uwagi na offtop, który ostatnio króluje w tym dziale (za dużo wazeliny, z mało konkretów)
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1384 / 14 / 0
a co zrobić zeby złagodzić objawy fizyczne odstawienia-nie chcąc ćpać-czy sa na to jakieś sposoby?na biegunke pomagaja leki -a co z bólem,trzesącymi się rekoma,wymiotami itd...czy można złagodzić jakoś te objawy nie udając sie do lekarza i nie prosić o leki do detoxu-czy można złagodzić objawy samemu,czy po prostu trzeba to jakoś przeboleć?
domyślam sie że chęc cpania zabije tylko opio(to lub inne od którego sie jest uzależnionym)
  • 800 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: grizzly1982 »
Napisze z własnego doświadczenia, a pewnie wiele osób potwierdzi taką liste:

na biegunke - Laremid czy tam Loperamid (nie wiem jaka teraz nazwa funkcjonuje)
na bóle mięśni (ahhh te nogi) - Ketonal Forte - 100mg koniecznie, MetaCarbanol (tzw. McHammery) rrozkurczowe
na uspokojenie - Relanium, Promazine
na sen (doraźnie) - Midazolam

Ilość tabletek jest zależna od mocy objawów abstynencyjnych. Można dołożyć jeszcze conieco albo zamienieć Relanium np. na Nitrazepan albo Clonezepan.
Zmiana środowiska.
  • 1384 / 14 / 0
czyli da się wyglądać"normalnie"pomimo iż dupsko jest poskrecane??
-chodzić do pracy szkoły stwarzać pozory normalności,udawać ze nic się z nami złego nie dzieje??
mając oczywiście taki zestaw leków!!
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Tak naprawde te wszystkie leki chuj dają, może jedynie jako placebo.
Na skręta nic nie pomoże oprócz opio.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Przemeg »
Nie no na skręcie normalnie funkcjonowanie jest raczej nie możliwe ew na lekkim. Ja jak mam skręta to zawsze łykam ze 2 tabletki laremidu na srake i pije nimesil na ból mięśni. Loparemid naprawde pomaga a nimesil to może i placebo ale jeżeli mi pomaga to dlaczego mam nie brać :rolleyes:

ale itak najlepszym lekarstwem jest walnąć 450 kody czy przygrzać 100 browna %-D
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.