Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jan3k »
te te ^^
Uwaga! Użytkownik Jan3k nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: teoretycy »
  • 4024 / 374 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
Że jego zalety kończą się raczej na walorze estetycznym.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JJIIMM »
Heh :] estetyka grzybów. Czy moje są dostatecznie estetyczne?
http://pokazywarka.pl/zzg77e/
Oprócz łysic (?) ponumerowałem kilka grzybków które rosły koło nich aby upewnić się, że to faktycznie nie łysice. Bo duże i szkoda marnować.
W końcu coś mam. Jebne napar z około 38 średnich i małych. na pierwszy raz z łysicami chyba luzik.
Naturalnie.
  • 4024 / 374 / 951
Tego włochatego z pierwszego zdjęcia nie jedz :cool: .

No i te z numerkami to owszem kołpaczki i inne jakieś z jasnymi blachami (3), i chyba dwa kołpaczki są też na zdjęciu z ekierką, w rogu lewym górnym. I w prawym dolnym też z dwa przynajmniej.
Ostatnio zmieniony 25 października 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 58 / / 0
No tych w lewym górnym z ekierka :] również nie brałem na poważnie ;]
Przed zjedzeniem obejrzę i wyjebę te wadliwe sztuki.
Dziękuję.
Niedzielne grzybobranie, niedzielne tripowanie.
Naturalnie.
  • 4024 / 374 / 951
Smacznego zatem i pomyślnych wiatrów :-)
  • 1392 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: dsn »
To ja się pochwalę, bo dziś łączka po raz pierwszy obdarzyła mnie trzycyfrową liczbą - 132 sztuki :)
http://img28.imageshack.us/img28/6295/20091025303.jpg
Ostatnio zmieniony 25 października 2009 przez dsn, łącznie zmieniany 1 raz.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 58 / / 0
Dziś szczęście mi sprzyjało. Pojawiła się mgła, było przyjemnie ale czuję niedosyt. :]
Ech... żeby tak móc zawsze być...
Ps. gratuluję połowu.
Naturalnie.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: porabiakaka »
Uwaga! Użytkownik porabiakaka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.