Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 72 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marian485 »
keeda twoje to jakies psioki nie warto szamac.
Akodeen i jak tam sprawa sie przedstawia???mysle ze nawet jakto lyse sice to i tak za malo nic nie poczujesz pewnie....
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Keeda pisze:
http://yfrog.com/0nfoty097j
http://yfrog.com/0gfoty093j

szybka wyprawa :) Wydaje mi się że to nie to ale chce sie upewnić!
Łeeee;p ?! Takie same praktycznie tylko mniejsze...
Napewno marian sciepy nie wciskasz znowu? :finger:

edit:Niech mnie ktos inny upewni;p PLiss;p
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez Keeda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: deew »
keeda, psiaki i koniec kropka :finger:
  • 135 / 1 / 0
blind
Nieprzeczytany post autor: nostradamus »
Akodeen nie wiem o co tym ,,doświadczonym forumowiczom" chodzi ale masz zajebiste okazy łysic i tylko jeden bamboclat widzi że to nasze cudne grzybki. Olej to co piszą inni bo chyba naprawde mało jeszcze widzieli... pozdro i wracaj szybko w tamto miejsce zbierać ile sie da ;]

keeda: chłopie nawet nie pytaj tylko szamaj :D piekne zbiory ;]
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez nostradamus, łącznie zmieniany 1 raz.
mushrooms rulez
  • 196 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: wenaone1 »
nostradamus, niektórzy mogą nie pojąć Twojego sarkazmu i poprostu wszamać te psiole. ani akodeen, ani keeda nie mają łysic. nie jedzcie tego, bo może się to skończyć niezłą sraką. ponadto, nostra, rozumiem Twoje zażenowanie aplołdami w tym topiku. czasem to się idzie za głowę złapać.
  • 425 / 4 / 0
EEE?? ktos tu mnie w huja robi? Nostradamusie?
  • 196 / 1 / 0
keeda. a moze czas zaczac filtrowac te wszystkie informacje, ktore zawarte sa w tym topiku przez SWÓJ rozum. czasem pomaga.
  • 425 / 4 / 0
Tylko ostatnio miałem takie same, tylko wieksze, i okazalo sie ze sa dobre?! Wiec ocb moze ty pofiltrujesz?!
  • 196 / 1 / 0
zwlaszcza te 2 strony wczesniej, zalaczone miniaturki. uważasz, ze to były łysiczki? ja nie sądzę. (te grzyby miałem na myśli, może źle mnie zrozumiałeś)
  • 4024 / 374 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
wenaone1 pisze:
nostradamus, niektórzy mogą nie pojąć Twojego sarkazmu i poprostu wszamać te psiole. ani akodeen, ani keeda nie mają łysic. nie jedzcie tego, bo może się to skończyć niezłą sraką. ponadto, nostra, rozumiem Twoje zażenowanie aplołdami w tym topiku. czasem to się idzie za głowę złapać.
O zbiorach keeda się nie wypowiadam, ale względem Akodeena o co biega? Że akurat Ty takich łysic nie widziałeś?

Nie wiem czy to jest jakiś wariant terenowy łysic tylko czy jakiś inne nieznane potocznej mykologii coś , tym niemniej są to psychoaktywne grzyby psylocybinowe.
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.