Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Akodeen i jak tam sprawa sie przedstawia???mysle ze nawet jakto lyse sice to i tak za malo nic nie poczujesz pewnie....
Keeda pisze: http://yfrog.com/0nfoty097j
http://yfrog.com/0gfoty093j
szybka wyprawa :) Wydaje mi się że to nie to ale chce sie upewnić!
Napewno marian sciepy nie wciskasz znowu? :finger:
edit:Niech mnie ktos inny upewni;p PLiss;p
keeda: chłopie nawet nie pytaj tylko szamaj :D piekne zbiory ;]
wenaone1 pisze: nostradamus, niektórzy mogą nie pojąć Twojego sarkazmu i poprostu wszamać te psiole. ani akodeen, ani keeda nie mają łysic. nie jedzcie tego, bo może się to skończyć niezłą sraką. ponadto, nostra, rozumiem Twoje zażenowanie aplołdami w tym topiku. czasem to się idzie za głowę złapać.
Nie wiem czy to jest jakiś wariant terenowy łysic tylko czy jakiś inne nieznane potocznej mykologii coś , tym niemniej są to psychoaktywne grzyby psylocybinowe.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.