Już mam za sobą próbę z 10mg Nitrazepamu i dalej kiszka z tego wyszła. Byłem jeszcze bardziej skuty umysłowo, a działania typowo jak po bdz nie odnotowałem. Choćby mi to pozwoliło zasnąć - ale nici z tego ;) Trzeba będzie jeszcze dać szansę z większą dawką, bo w końcu listek praktycznie cały.
Schizool pisze: Jeee, wiem, wiem. Nie czułem po prostu typowo benzo działania, co neuroleptyczne, którego nie lubię.
Już mam za sobą próbę z 10mg Nitrazepamu i dalej kiszka z tego wyszła. Byłem jeszcze bardziej skuty umysłowo, a działania typowo jak po bdz nie odnotowałem. Choćby mi to pozwoliło zasnąć - ale nici z tego ;) Trzeba będzie jeszcze dać szansę z większą dawką, bo w końcu listek praktycznie cały.
E: A, i jeszcze taki bajer, czas na 20mg nitra dosłownie zapierdalał.
A popróbować warto choćby z ciekawości :)
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
zgon - zależy mi na działaniu nasennym.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).