kana rozpuszcza się w alkoholu, czy więc intensywne chlanie przyspiesza detoks?
Nie korciło Was, żeby dopracować mentalnie kwasowego tripa? Nie kombinowaliście przy tym? Chętnie sprawdziłbym patenty, co do których mam jakąś intuicję, ale nie mam obecnie czasu na narko poligon doświadczalny. Dlatego cisnę pytanie, hop hop.
Mam pytanie raczej nie dostane lekow na recepte. Moglby ktos napisac taki faq co i jak zazywac. Ogolnie z witaminami tez itd.
Ps. I jak oczyscic drogi oddechowe ??
Żarliście w/w pigułki? Znacie jakieś inne fajne patenty suplementowe?
magnez 100mg dziennie - ta, pomaga dosć fajnie, szczególnie w pierwszych tygodniach, lepsze wstawanie, koncentracja, większa motywacja. powinien być zapodawany niezależnie od detoksu, napoje i używki dość skutecznie wypłukują magnez, po kilku latach ostrego dawania sobie po garach można mieć kilkanaście gram niedoboru, suplementacja powinna trwać co najmniej kilka miesięcy, odstawiać powoli zmniejszając dawki.
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
Czesiek z Grajewa pisze: kurwa mać tyle już osób to wpierdala na detox z thc a tu patrze ani słowa o tym przecież tłuszcz z thc w niewielkim ale w jakimś oczyszcza jedynie kwas alfa-liponowy (ALA). I tyle w tym temacie uznaję go jako za zamknięty...
PS. jakoś mi się skojarzyło
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.