jedyne co ryzykujesz to BT, np. jak sobie wkręcisz że serce bije za szybko czy coś
Nie chcę być zuchwały, ale BT mi nie straszny, dosyć dobrze u mnie ze świadomością tripa i samokontrolą. Poza tym dawka nieduża. No to, siup. Dzięki.
dobrą faze miałem - lsd,lsa,mitseez,smoke tnxg. naprawdę było grubo po tym smoke'u przez 1,5h.
i najlepsze że naprawdę daleko było od BT. ale s&s bardzo przyjemny, co dla mnie ma w tym temacie największe znaczenie.
mefa też bym chętnie połączył, ale akurat nie mam :F
zjazd z mefedronu w środku kwasowego mindfucku chyba by mnie zabił.
psychiczny zjazd z mefa i bez żadnych dodatków jest dla mnie dosyć przykry, a na kwasie, gdzie każda negatywna myśl bardzo łatwo pociąga za sobą kolejne, które szybko tworzą lawinę zwaną 'bt' na pewno bym poległ.
grzyby + metkat były idealne
podobnie lsd + mdma
sadzę się na grzyby + mefedron, zapewne pójdzie niedługo
no i sam mefedron, niedługo obadam substancję, ale tylko oral - jakoś opisy donosowo to nie mój typ fazy...
poza tym taki bt też może mieć jakąś wartość samą w sobie
Czy ktoś wczesniej próbował tego połączenia ? Czy jest ono teoretycznie bezpieczne?
Jeśli ktoś z Was próbował to w jakich dawkach?
niebezpieczeństwa nie ma, ale nie przesadzaj z dolewaniem gbl, po euforycznych stymulantach łatwo stracić kontrole, ja na metkacie straciłem i dolewalem do oporu i sie skonczylo urwanym filmem, drgawkami i rzyganiem :finger:
ogolnie gbl z mephem bardzo fajnie sie komponuje i zreszta narazie slyszalem same pozytywne opinie o tej mieszance... 1.7ml chyba ok ( zalezy od tolerki ) tylko te 170mg przemysl... no chyba ze wiesz co robisz / wiesz z doswiadczenia jak dziala taka ilosc...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".