zdarzyło mi się hmm wstawiać samemu, ale nigdy się jakoś poważnie nie skułem. najwięcej samemu to jakieś 4 piwa, ćwiarteczka czy coś a'la takie rzeczy. generalnie szedłem spać, czasem wychodziłem i tego nie lubię - wszyscy trzeźwi a Ty wychodzisz już porobiony; to właśnie można odbierać za alkoholicze zapędy.
Teraz picia w toważystwie unikam jak ognia, bo zawsze się upijam i odpierdalam. Jak wychodzę na jakąś imprezę, czy na inne tam spotkanie to nie pije w ogóle.
a) antyoksydanty - nie dostane raka
b) zero czucia, ze poprzedniego dnia sie cos pilo, nawet jak zloje 3 butle
c) czarny ozor, czarna sraka, ale zoladek nie rozpierdolony jak po wodzi
PS. Winko smieszy, winko radzi, winko jaja Ci wysadzi
PS2. Winko kurwa drogie jest (mowimy o winach a nie kurwa pochodnych (rozniczkach) win) - czyli cos za 5+ EUR minimum z supermarketu
Alkoholizm to powolanie!
Nie wiem, dlaczego, ale od tego roku mam zupełnie nieuzasadnione oczekiwania wobec osób, które sięgają ze mną po alko (nawet jedno piwo). Być może wynika to z tego, że obecnie dla mnie to nic takiego, ale jeszcze zaledwie parę lat temu, w LO, gdy byłem święty, był to zakazany owoc ;) Dlatego też znacznie rzadziej piję z innymi, bo potem czuję tylko rozgoryczenie, jak mam dobry humor do picia, a towarzysz wysiada.
Obecnie piję w 90% sam, bo nie jestem w stanie gadać czy szczerzyć kły z zadowolenia - dostaję dołka (czasem go lubię, a czasem nie) i słucham sobie muzyki. Ewentualnie gram chwilę w jakieś wyścigi co by nie denerwować się przegraną.
Zresztą jak sobie wymieszam alko ze swoimi zabawkami, to moje myśli są na tyle osobiste, że wolę sam z nimi pozostać zamiast stać jak słup soli z ekipą.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.