Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
chłopie zostaw tego fentasia!!! to zło, zło w czystej postaci. daj go lepiej komuś wjebanemu a sam se na
4-ho-met wymień. wierz mi wyjdzie Ci to na zdrowie tylko
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Poza tym przydalo by mi sie cos na zasniecie, bo nie mam klonow, a nie chce znoowu do rana siedziec.
Tak BTW, to to lepiej przykleic do podniebienia, do jezyka, pod jezyk czy gdzie? Ja to trzymam po wewnetrznej stronie dziasla, tak prawie pod jezykiem, ale nie wiem, czy to optymalne miejsce.
Ja tu pytam powaznie, bo juz prawie godzina, a efekty liche, chyba poczekam jeszcze z poltorej godziny i dorzuce jakies 50ug. A w dupe nie bede nic wkladal, bo by mi bylo glupio i by sie ze mnie w internecie smiali, tak wiec opamietaj sie. Wybaczam ci, fla, bo nie wiesz, co czynisz i skonczysz na dworcu.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.