4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 1 / 0
no jak to mówią: cudze chwalicie swego nie znacie... bardzo czysty sort bardzo dobrej jakości;>
...
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
mały tip:
jeżeli zjazd po mefedronie jest dla Ciebie bardzo uciążliwy (w moim wypadku straszne ciśnienie, uczucie gorąca, rozdrażnienie i walące serce), a benzo nie za bardzo pomagają - polecam gorąca neuroleptyki.

dostałem jedną wielką pigułę kwetiapiny (bodajże 200 lub 400mg), pokruszyłem na kawałeczki i okruszek wielkosći 2 łebków od zapałek, zjedzony na kilkanaście minut po ostatnim planowanym zapodaniu mefa działa rewelacyjnie - ciśnienie w dół, ciepły sen przychodzi momentalnie. minusem jest długość działania tego neuro - jeżeli przegnie się z dawką (a to nie trudno, bo to mocne gówno) to na drugi dzień ciągle będziemy trafienie jednym z silniejszych psychotropów ;)
a dostać można od znajomych leczących się psychiatrycznie na schizo/jakieś sprawy psychotyczne.

wiem że post może być mało wartościowy, ale jestem wciągnięty i postanowiłem podzielić się dobrą nowiną.
pozdrawiam.
  • 54 / 3 / 0
Miał ktoś problem z bólem w klacie po mefedronowej (lub metylonowej) sesji? U Kogoś Kto Nie Jest Mną ból pojawił się następnego dnia. Na początku wystraszył się, bo pompę ma się tylko jedną. Później zauważył, że to właściwie nie serce, a jakoś tak jakby żebra i że boli przy nacisku. Stwierdził, że może to zbieg okoliczności i rzecz nie ma nic wspólnego z mefem. Przeszło. No to siup i po którejś tam kolejnej sesji (tym razem metylon) problem znów się pojawił i trzyma już prawie tydzień. Punktując:
- ból nie jest mocny, pojawia się przy wysilaniu lewej ręki, naciskaniu na klatkę (tak pod cycem), przy mocniejszym nacisku lub większym wysiłku promieniuje aż do pleców,
- chyba sprzyja temu ilość, bo z tego co pamięta to albo dorzucał (pierwszy raz, donosowo i zjedzone), albo dawkę dość znaczną przyjął (drugi raz - ze 300 mg metylonu na raz wypite), generalnie jednak nie były to jakieś maratony z pobieraniem 1g czy jakichś takich ilości,
- na sesji zdarzało mu się pobrać też GBL, mj i alko. Najbardziej podejrzane wydaje się to ostatnie, ale jakoś ciężko sobie odmówić browarka jak faza się już kończy (łatwiej po tym zasnąć i humor zdecydowanie się poprawia),
- widziano że na zagranicznych forach też pojawiły się takie przypadki, nie było jednak jakichś konkretnych wskazówek co z tym zrobić, jedynie dość ciekawe podejrzenie, że sort może być czymś zanieczyszczony.

Ktoś, Kto Nie Jest Mną prawdopodobnie odpuści sobie ketony, ale ma jeszcze co nieco w zanadrzu i kusi go.

A, no i w ogóle : witam!
  • 73 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: goral123 »
Moj bobr tez raportowal podobne bole klatki piersiowej. Ale skoncentrowane w okolicy mostka szczegolnie w godzinnach porannych po sesji z M. Bol taki jakby bolaly zaczepy miesni klatki ale gdzies glebiej. Poruszanie reka, ucisk na mostek potegowal bol. Dalo sie to szybko rozchodzic za dnia obiekt nie odczuwal juz nic. Moj bobr teraz juz ograniczyl wiec przeszlo mu calkowicie.

Pozdrawiam!
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
Panowie skad wziasc puste kapsulki tak by uzepelnic nimi mefa o wadze hmmm 150-200mg w jednej kapsulce ? te z kreatyny raczej sa za duze mhmmmmmmmm bd wdzieczny za pomoc :)
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Kapsułki żelatynowe kupisz w kilku rozmiarach, choć nie rozumiem co to za problem że kapsułka jest za duża? jak jest za mała to rozumiem, ale w drugą stronę to nie czaje :-p

[ external image ]
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
hehe nie no te kaps z mojej kreatyny sa wyjatkowe duze :) teraz pytanie czy z wagi jubilerskiej odmierze sobie rowne 200mg.Choc chyba dokladniejszej wagi niz jubilerska nie znajde :P i w sumie pytanie inne- w kaps jak dam 200mg bedzie w sam raz ? bo 300mg to chyba za duzo nie ? :) bo mam male doswiadczenie w mefie a chce z glowa wszystko zrobic :)
  • 2497 / 49 / 0
To zalezy jaka dokladnosc ma twoja waga, bo kazda na allegro nazwana jest jubilerska i chuja to znaczy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
mam wage z allegro za 70zl i wazy na pewno dobrze, z dokladnoscia do 10mg (wazylem monety i porywnywalem z waga podana na wiki - bezblednie). 200mg odwazysz dokladnie, a przynajmniej z dokladnoscia ktora nie robi roznicy.

ej, zawsze wciagalem, nigdy nie jadlem. po jakims tam juz czasie wciagalem 200-250. wypilem 450 - porobi? juz jest lekki speed, ale jak dla mnie do sniffa to sie nie umywa, nie wiem co ludzie w tym widza.

edit. no dobra, dosyc ciekawie mnie wyjebalo, szkoda tylko ze tak duzo trzeba.
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2009 przez tehacek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
w innym watku tehacek skutecznie nakrecil mnie na mephedrone dozylnie. tak wiec prosze o jakies info w pigulce na ten temat.... dodam ze mephedronu nie bralem nigdy, ale nie mam zamiaru jesc ani wciagac na testa. wszystko rozpuszcze w soli fizjologicznej w aseptycznej fiolce i bede pukal obliczajac dawke wg proporcji.

25mg na pierwszy strzal bedzie dobrze? zakladam ze tak.
fajnie mixuje sie z benzo? zakladam ze tak.
jaka jest rozpuszczalnosc i ph roztworu? zakladam ze bardzo dobra i neutralne.
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.