Rastamaniekłamie pisze: Pil ktos alkohol po wypiciu drinka z dwoch A15? Zastanawiam sie ,czy mozna uszkodzic watrobe pijac np 3-4 piwa po przyjeciu przefiltrowanego wczesniej w lodowce roztworu 2xA15 ? Moze lepiej przy takim mixie zostac dla swietego spokoju przy thio.?
peace
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
OverRide pisze: Nie mam pojęcia jak robicie te ekstracje. Mi zawsze za 1 razem wychodzi krystalicznie czysty. Przecież po takich 3 ekstrakcjach, to się traci z 20% całej kody...
Co prawda ekstrakcja trwa troche dłużej ale roztwór wychodzi mi krystalicznie czysty za pierwszym razem
wszystko zależy od jakości filtra ,aktualnie posiadam filtry ze muszę zakładać po 3 bo przy większej ilości wody pękają lub roztwór robi się niezbyt czysty ,czyli najtańszy syf z supermarketu
zwykłe znaczy te bardzo tanie ręczniki papierowe i chusteczki tez zbyt bardzo się nadają nie mówiąc już o najtańszej srajtaśmie ,smak roztworu po filtracji przez ze mnie jest do zniesienia który czuje bardzo długo
lepiej dołożyć to parę groszy i kupić nie co lepszy sprzęt ,na ekstrakcji nie ma co oszczędzać
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.