Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Myślałam, że opiszesz tę akcję w lesie, co potem po Ciebie pogotowie przyjechało.
Ale nie wiem czy jako najlepszy, czy najgorszy zdragowany moment.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 762 / 32 / 0
Suszysz, gieniu.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1076 / 125 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Najgorsze: Jak się najebałem tanim wińskiem w wieku 15 lat w szkole i mnie baba z matmy wyrwała do tablicy. Rozwiązałem zadanie ale poczuła wińsko. Wezwała moją starą i mnie matka zlała na odlew po mordzie i kazała wleźć do wanny i oblała zimnym prysznicem tak z 5 minut. Generalnie to najbardziej mi było wstyd nie chodzi o samą jazdę.

Najlepsze:
No najlepiej to jest zawsze jak się helem uwalę %-D

Ale miło też wspominam pierwsze razy z DXM, gdy miałem taki "przyjemny" bajzel we łbie i mnie wszystko jebało. I bodajże 3 razy gdy miałem takie ciepłe uczucia jakbym wrócił do dzieciństwa.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
[quote="Wincent"]
(...) i mnie matka zlała na odlew po mordzie
Najlepsze]

...mówią zeby nie bić dzieci w twarz... coś w tym jest:D
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1069 / 12 / 0
[quote="ogar"]
coś w tym jest]

%-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
kazdy candyflipping

0,5 litra + 450 dxm
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
Najgorszy to, jak dowiedziałem się będąc pod wpływem LSD o śmierci bliskiej mi osoby, a najlepszy to joint po seksie z moją królewną ;-)
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
Najgorszy to, jak dowiedziałem się będąc pod wpływem LSD o śmierci bliskiej mi osoby
o kurwa, nawet nie potrafie sobie tego wyobrazić.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Najgorszy - gdy podczas kodeinowego wieczorku bliska osoba dostała zapaści i myślałam, że to koniec. Byłam z nią sama.

Najlepszy dopiero mnie czeka.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 319 / 7 / 0
Najgorszy pewnie też ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.