4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
no tak ale jak nie powinno wykryc to nie powinno(bo na kota testu mu/jej nikt nie robil?).Jakie metabolity ma ten metkat moze tu tkwi odpowiedz..? np. po kodeinie wychodzi morfina itd...

przypomnial mi sie program gdzie kazali jakiemus ksiedzu zjesc kilka rogalikow z makiem,pozniej zrobili mu multi test z wynikiem opiaty pozytywne.To bylo chyba w brainiac na discovery.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2009 przez befree, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Ja walilem kota mialem testy i nie wykryly gipsu :)
  • 8 / / 0
no to luz, bo jutro matura i się przyda :)
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
multi testy moga wykryc wiecej niz by sie chcialo dlatego sa do bani i po takim tescie mozna sie spokojnie zaprzec bo po tabvletce na kaszel wyjsc Ci moze feta ops morfina raczej ;) pozdo
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1079 / 126 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
wyjsc Ci moze feta ops morfina raczej
A po kawałku makowca od babuni brown? :D
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Dokładnie, Wincent. Możliwe jest, by przez makowiec wykryto metabolity opiatów w moczu. Kwestia czułości danego testu, jakie stężenie ich wykrywa.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1069 / 12 / 0
A ja mam pytanko z innej beczki. Ile takie testy kosztuja w aptece? Tak dla siebie chciałem sobie zrobić ;) ogólnie chodzi mi o takie multi test, który wykrywa więcej rzeczy niz konkretną substancję.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1198 / 10 / 0
Idz sie kurwa zapytaj albo sprawdz w duckduckgo.
  • 1069 / 12 / 0
prawie_martwy pisze:
Idz sie kurwa zapytaj albo sprawdz w duckduckgo.
dzieki za wyczerpująca wypowiedz.

A ktoś w temacie?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1198 / 10 / 0
patrz kurwa 2 wynik po wpisaniu w duckduckgo "narkotest"

http://www.alko-maty.pl/?p=productsMore&iProduct=96
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.