4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
no tak ale jak nie powinno wykryc to nie powinno(bo na kota testu mu/jej nikt nie robil?).Jakie metabolity ma ten metkat moze tu tkwi odpowiedz..? np. po kodeinie wychodzi morfina itd...

przypomnial mi sie program gdzie kazali jakiemus ksiedzu zjesc kilka rogalikow z makiem,pozniej zrobili mu multi test z wynikiem opiaty pozytywne.To bylo chyba w brainiac na discovery.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2009 przez befree, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Ja walilem kota mialem testy i nie wykryly gipsu :)
  • 8 / / 0
no to luz, bo jutro matura i się przyda :)
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
multi testy moga wykryc wiecej niz by sie chcialo dlatego sa do bani i po takim tescie mozna sie spokojnie zaprzec bo po tabvletce na kaszel wyjsc Ci moze feta ops morfina raczej ;) pozdo
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1075 / 125 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
wyjsc Ci moze feta ops morfina raczej
A po kawałku makowca od babuni brown? :D
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Dokładnie, Wincent. Możliwe jest, by przez makowiec wykryto metabolity opiatów w moczu. Kwestia czułości danego testu, jakie stężenie ich wykrywa.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1069 / 11 / 0
A ja mam pytanko z innej beczki. Ile takie testy kosztuja w aptece? Tak dla siebie chciałem sobie zrobić ;) ogólnie chodzi mi o takie multi test, który wykrywa więcej rzeczy niz konkretną substancję.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1198 / 8 / 0
Idz sie kurwa zapytaj albo sprawdz w duckduckgo.
  • 1069 / 11 / 0
prawie_martwy pisze:
Idz sie kurwa zapytaj albo sprawdz w duckduckgo.
dzieki za wyczerpująca wypowiedz.

A ktoś w temacie?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1198 / 8 / 0
patrz kurwa 2 wynik po wpisaniu w duckduckgo "narkotest"

http://www.alko-maty.pl/?p=productsMore&iProduct=96
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.