Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Hurra, diese Welt geht unter
setke browna rozpuszczę w 1ml, po zagotowaniu wychodzi jakies 0,5-0,6ml.
zawsze używałem do filtrowania czegokolwiek kawałka wacika kosmetycznego. filtry od fajek są włókniste, to raz, dwa, że do niekórych dodają jakieś czarne gówna (węgiel chyba czy coś).
mam w kieszeni klonazepam.
w insulinówce masz 1ml podzielony na 40 jednostek
Tehacek a nie da sie rozpusic np. cwiary brazu w takiej samej ilosci co 100?
Jacok - rozpuscilbys. np w cencie, polowe bys odparowal i by bylo git. piorunująca koncentracja;]
ja lubie duze pompy bo wale z difka i mida
to ze filterki ze szluga moga wywolac pirogen to oczywiscie prawda, taki filtr trzeba uformowac w palcach na ktorych jest duzo bakterii. polecam takie filterki do skrecania, sa male i nie trzeba ich formowac. a jezeli nie chce sie wam ich specjalnie kupowac to odkazcie sobie palce zanim bedziecie formowac filterek.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.