Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Hurra, diese Welt geht unter
setke browna rozpuszczę w 1ml, po zagotowaniu wychodzi jakies 0,5-0,6ml.
zawsze używałem do filtrowania czegokolwiek kawałka wacika kosmetycznego. filtry od fajek są włókniste, to raz, dwa, że do niekórych dodają jakieś czarne gówna (węgiel chyba czy coś).
mam w kieszeni klonazepam.
w insulinówce masz 1ml podzielony na 40 jednostek
Tehacek a nie da sie rozpusic np. cwiary brazu w takiej samej ilosci co 100?
Jacok - rozpuscilbys. np w cencie, polowe bys odparowal i by bylo git. piorunująca koncentracja;]
ja lubie duze pompy bo wale z difka i mida
to ze filterki ze szluga moga wywolac pirogen to oczywiscie prawda, taki filtr trzeba uformowac w palcach na ktorych jest duzo bakterii. polecam takie filterki do skrecania, sa male i nie trzeba ich formowac. a jezeli nie chce sie wam ich specjalnie kupowac to odkazcie sobie palce zanim bedziecie formowac filterek.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.