Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Hurra, diese Welt geht unter
setke browna rozpuszczę w 1ml, po zagotowaniu wychodzi jakies 0,5-0,6ml.
zawsze używałem do filtrowania czegokolwiek kawałka wacika kosmetycznego. filtry od fajek są włókniste, to raz, dwa, że do niekórych dodają jakieś czarne gówna (węgiel chyba czy coś).
mam w kieszeni klonazepam.
w insulinówce masz 1ml podzielony na 40 jednostek
Tehacek a nie da sie rozpusic np. cwiary brazu w takiej samej ilosci co 100?
Jacok - rozpuscilbys. np w cencie, polowe bys odparowal i by bylo git. piorunująca koncentracja;]
ja lubie duze pompy bo wale z difka i mida
to ze filterki ze szluga moga wywolac pirogen to oczywiscie prawda, taki filtr trzeba uformowac w palcach na ktorych jest duzo bakterii. polecam takie filterki do skrecania, sa male i nie trzeba ich formowac. a jezeli nie chce sie wam ich specjalnie kupowac to odkazcie sobie palce zanim bedziecie formowac filterek.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.