Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Chyba że walicie scierwo ciągami już nieco dłużej, wtedy to wszystko jest możliwe
wrzucilem sztuke zwyklej fety i bylo dobrze...w nocy 3 godziny snu.
fever ray:
Wrzuciles sztuke i spales w ogole? heheh
swiros jak na mnie to byla jakas dobra feta wymieszana z dropsami mialem podobno sytacje i wlasnie tak bylo... ta feta co dostaliscie jaka miala barwe ?? sniezynka?
a co to dziwne? widac ze swiezyna jestes... mialem okres kiedy wpierdalalem ,,łyżkami fete" i czesto po zazyciu krechy 2 godziny pozniej moglem isc spac przy czym ziomki byli swiezakami i latali wyjebani cala noc.
No, wpierdalać fetę "na łyżki" to pewnie niezły lans. Twoi koledzy w dresach pewnie respektują cię na dzielni.
Swoją drogą, sprawdź dawkowanie amfetaminy przy wysokiej tolerancji, a potem pomyśl jaki tynk wciągasz.
Muahaha.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.