Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Tramal się nie pokłóci (w sensie szkodliwości) z Doxepinem (3x10mg dziennie)? Wiem, że doxepin hamuje wychwyt zwrotny serotoniny, ale słabo i biorę go w małych ilościach.

Jebnąłem 300mg pogryzionych tramali retardów - smak nawet znośny, tylko strasznie w zęby wchodzi. Praktycznie nic nie poczułem, może senność. Walnąć następnym razem 450, czy 600? W sumie estem dziś na zjeździe po 4 dniach na DXM, wczoraj jeszcze kodeina doszła. No i ten Doxepin, mógł zablokować?
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2009 przez Ester, łącznie zmieniany 1 raz.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 408 / 3 / 0
Doxepin to nie SSRI, tylko trójpierścieniowiec, ale też blokuje wychwyt zwrotny serotoniny.

Na pierwszy raz maksymalnie niby 400 można, 300 powinno zadziałać pięknie. Może lekka tolerka z kody się wkradła. Tak czy siak, dzisiaj poszło 600 i robi się miło.

W bata nie mogę puknąć, bo mam tramale retardy, żelują się nawet w zębach :/
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
lol 600 na drugi raz :nuts: mam nadzieje, że dostaniesz zapaści i zastanowisz sie na drugi raz z taką dawką o ile Cie odratuja ... lol
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 408 / 3 / 0
No jakoś nic mi się nie stało, przykro mi, że Cię zawiodłem. Właściwie to nawet tego tramadolu nie poczułem, ma ktoś pomysł czemu tak słabo działa?? Ostatnio 4 dni jechałem na DXM, przedwczoraj (chyba) kodeina, wczoraj tramal, dzisiaj zolpidem. No i Doxepin trzy razy dziennie po 10mg. Czy któryś z tych leków mógł to zablokować? Czy może aż taką tolerancję na kodeinie wyrobiłem? Szczerze mówiąc zastanawiam się nad dawką 900-1050mg.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 213 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: biscuit »
To, że bierzesz doxepine może mieć jakiś wplyw na działanie tramca, ale szczerze mówiąc może być też tak, że za dużo od niego oczekujesz.. Jeśli masz doświadczenie z kodą to po tramcu spodziewasz się przyjemności fizycznej(ciepełka) a to występuje faktycznie dopiero w dużych dawkach...

Inna sprawa, że tram po prostu do tego nie służy i jeśli chcesz poczuć go jako opiat to lepiej weź kodę albo ewentualnie jakieś benzo do większych dawek bo inaczej dostaniesz zapaści. Nawet jeśli masz benzo lepiej nie wpierdalaj się w tramal w dużych dawkach - ciężko psychicznie jest po odstawieniu.
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 408 / 3 / 0
W sumie 30mg doxepiny dziennie to tyle, co nic, a i kodę powinno podbijać... Oczekuję od tramalu obojętnie jakiego, byle wyraźnego ućpania. Fizycznie mogę nawet nic nie czuć. Ja tam szczególnie wybredny nie estem - jak mogę, to przebieram, ale jak nie, to i gałką nie gardziłem.

Benzo zapobiega zapaści? Hm, chyba nie mam już rolek... Zolpidem może być?? (Wiem, to nie benzo, ale działa dosyć podobnie.)

Przy odstawianiu kody już było ciężko, nawet fizycznie ;p W tramal mam nadzieję się nie wjebać... Walnę sobie jeszcze 600. Kurwa, najdłuższy ciąg jak dotąd, chyba piąty dzień dzisiaj ćpam, jutro i pojutrze też planuję, ech... Pojutrze chyba pomieszam trampka z kodeiną. A jutro DXM+lecytyna+zolpidem - zajebisty mix, oevy gwarantowane, tylko hujowo, że często film urywa :/ Sory za offtop ;p Pozdro wszystkim :)

EDIT:
Jebnąłem jeszcze 750mg. Czuję lekkie ciepło, lekkie rozluźnienie, ale nic więcej :/ Oddech mi się nie spłycił jakoś szczególnie.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2009 przez Ester, łącznie zmieniany 1 raz.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 213 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: biscuit »
Zolpidem chyba nie ma działania przeciwdrgawkowego tylko jedynie nasenne. Załatw sobie jakieś clony jak bedziesz brał mix tramadolu z kodeiną (ja po nim wylądowałem na toksykologii więc i Ty możesz ;-) ).

Pozdr i uważaj na dawki!
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 11 / 1 / 0
- Pani doktor, czy mogłaby mi pani przepisać tramal na tego mojego zęba? Dzisiaj jadę na majówkę i nie chciałbym się męczyć w pociągu.
- Łooo, to straszne świństwo. Nie czujesz się po tramalu ućpany?
- Nie, czuję się świetnie %-D. Nie to, co po ketonalu...
- Ok.

Jeszcze aptekarka mnie pytała czy pierwszy raz biorę tramal. Chciałem odpowiedzieć, że z niejednego pieca się jadło, ale się powstrzymałem ;). Ona powiedziała, że czuje się do dupy po tramalu, a ketonalu to już w ogóle nie uznaje. Dziwi mnie to sranie z tramalem, przecież to taki słaby opioid. W sumie dobrze że przepisała mi tylko 10 x 100mg retardów, nie chciałbym po takiej przerwie (chyba z rok) zajebać ciągu, po którym na koniec będę chodził po domu na czworaka ;).

Czy wam też Grunenthal kojarzy się z Krzyżakami? %-D

+ dla pani aptekarki, która sprzedała mi listek retardów, mimo że najpierw stwierdziła że nie powinna dzielić dużej paczki i sprzedawać w ten sposób
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2009 przez CokolwiekZDupy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CokolwiekZDupy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 10 / 0
Mam pytanko kochani.
Wiadomo jakie oczy ma się po Trampku w trakcie i dzień po (małe źrenice, szkliste) - po prostu nie swoje ...
Jakie krople polecacie, aby wyrównać stan techniczny tych oczy, żeby wyglądały normalnie ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
Zablokowany
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.