Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Nie jestem zwolennikiem upierdalania się, a już szczególnie nie psychedelikami. W tym wypadku jednak zdania nie zmienię. Ani przez chwilę nie chciałem żeby było słabiej. Mimo że tripa spędziłem... m.in. na rozmowie z rodzicami
fajnie masz ze po powoju gadasz z rodzicami. ja po 2 ziarenkach mam niesamowicie rozjebane źrenice. a matka kuma i potrafi wywęszyć dragi.
nie miałem na myśli wyśmiania tego co napisałeś. raczej chodziło mi o serio-serio ;].
@waszmość, mam jeszcze pytanie , czy po 6 kapsułkach miałeś OEV'y ?
A co do starych, to po LSA nie łapię bloków na twarzy, które sugerują że coś jest nie tak. Z kolei źrenic i tak mi nie widać (bardzo ciemne oczy). Generalnie poczułem, że nie jest tak psychedelicznie (i paranoicznie) jak np. po samym HBWR, więc postanowiłem zostać w domu. Poza tym jestem już dużym chłopcem, a z moją mamą nie raz rozmawiałem o moich tripach szałwiowych. Jest w porządku.
Z kolei mój stary jarał szałwię samemu ale to już inna bajka
Kuba Powiatowy pisze: @waszmość, mam jeszcze pytanie , czy po 6 kapsułkach miałeś OEV'y ?
Ale chciałbym, żeby było mocniej w tym względzie.
Moja rekomendacja - jedz naraz, tylko nie na pusty żołądek. Jak masz słaby, to skołuj sobie trochę mj (chociaż odbij sobie od kogoś szkło). Przejdzie jak ręką odjął.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.