Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Nie jestem zwolennikiem upierdalania się, a już szczególnie nie psychedelikami. W tym wypadku jednak zdania nie zmienię. Ani przez chwilę nie chciałem żeby było słabiej. Mimo że tripa spędziłem... m.in. na rozmowie z rodzicami
fajnie masz ze po powoju gadasz z rodzicami. ja po 2 ziarenkach mam niesamowicie rozjebane źrenice. a matka kuma i potrafi wywęszyć dragi.
nie miałem na myśli wyśmiania tego co napisałeś. raczej chodziło mi o serio-serio ;].
@waszmość, mam jeszcze pytanie , czy po 6 kapsułkach miałeś OEV'y ?
A co do starych, to po LSA nie łapię bloków na twarzy, które sugerują że coś jest nie tak. Z kolei źrenic i tak mi nie widać (bardzo ciemne oczy). Generalnie poczułem, że nie jest tak psychedelicznie (i paranoicznie) jak np. po samym HBWR, więc postanowiłem zostać w domu. Poza tym jestem już dużym chłopcem, a z moją mamą nie raz rozmawiałem o moich tripach szałwiowych. Jest w porządku.
Z kolei mój stary jarał szałwię samemu ale to już inna bajka
Kuba Powiatowy pisze: @waszmość, mam jeszcze pytanie , czy po 6 kapsułkach miałeś OEV'y ?
Ale chciałbym, żeby było mocniej w tym względzie.
Moja rekomendacja - jedz naraz, tylko nie na pusty żołądek. Jak masz słaby, to skołuj sobie trochę mj (chociaż odbij sobie od kogoś szkło). Przejdzie jak ręką odjął.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.