Problem w tym ze nie wiadomo jak ten test wyglada, i tu prosba do was hyperowicze :)
Pod jakim kątem sa przeprowadzane takie testy? Wlosy, slina, krew? Dodam że znajoma czesto odwiedza apteke w celu wiadomym i parzonych ziolek od pani Steni lubi zażyć., czy nawet jak przystopuje pare miesiecy przed testami moze miec spokojna glowe czy raczej pozamiatane juz teraz?
Dajcie znac, pozdrawiam.
edit; jesli taki temat juz byl to przepraszam ale nie znalazlem.
one love
no nic poczekam na wiecej wypowiedzi, moze komus cos sie o uszy obilo.
one love
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
panna zmierza na Akademie Medyczną, U. Wrocławski, na ich stronie ma ani krzty informacji o jakichkolwiek teściorach, mi też coraz bardziej zaczyna to pachnieć szkolnymi plotami.
Jest tu ktoś z UW :P?
one love
Ale sytuacja o tyle zastanawiająca że to Akademia Medyczna a kierunek pewnie związany z farmaceutyką, więc coś może być na rzeczy.. choć w cale nie musi.
DISCUSS
one love
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.