Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 10 / 0
bo imovane ogolnie lepszy jest na sen, a zolpidem do zabawy
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Najlepiej po zolpidemie gra się w GTA IV
http://tomi001.prv.pl
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Glancek »
supravires (offline)Dziś, 11:57 #323
bo imovane ogolnie lepszy jest na sen, a zolpidem do zabawy
jak dla mnie to imovane nawet do zabawy był lepszy :-)
  • 1530 / 9 / 0
pol90 pisze:
Najlepiej po zolpidemie gra się w GTA IV
Mi bardziej podpasował fallout 3 ;)

Ogólnie to dziwna substancja i chujowa zarazem. Brałem to parę razy na sen i pomagało, potem próbowałem rekreacyjnie na wieczor zanim zasnełem i działa to dziwnie. Tak jakoś czułem się jak by uaktywnialy mi się po części wszystkie dragi jakie kiedyś brałem. Ta tabletka jak dla mnie ma tak jak by po 1% z różnych dragów. Czułem pomotanie jak po pixach, troche jak po bdfie, salvi, mj. Dziwne. Nie polecam łaczyć z alkohholem. Chciałem powiekszyć dawkę rekreacyjna, zjadłem 3 tabletki. Rano obudziłem się ze zerwanym filmem (nie wiem czy czegoś nie naodpierdalałem), a w paczcce brakowało jeszcze 4 tabsów. Nie polecam komuś co nie lubi zerwanego filmu i wysłuchiwania co sie robiło.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: RaDkO »
browar444 pisze:
lykales czy wciagales?
Oral, i na dodatek wziąłem dziś już jedną :wall: zeżre wszystke chyba zeby mieć od nich spokój nie będzie kusić!
Uwaga! Użytkownik RaDkO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
łykanie tego to jest dla mnie marnotractwo ;]
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Glancek »
łykanie tego to jest dla mnie marnotractwo?
Dlaczego marnotractwo? Czy odnosisz sie tylko do łykania nie na czczo?
  • 432 / 1 / 0
Faza jaką daje Zolpidem jest(podobnie jak trampek) nieadekwetna do późniejszych problemów jakie zostawia(oczywiście przy dłuższym stosowaniu, ciągach itp.), natomiast do doraźnego używania to dobry i b. skuteczny lek

A w kichawe to do najprzyjemniejszych nie należy ;-)
off
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Radko, radze nie wrzucac wszystkich, to bezpieczne ale nie wiadomo co sie zdarzy :D
browar444 pisze:
łykanie tego to jest dla mnie marnotractwo ;]
Ja uwazam ze marnotractwo to: golarka, pies, szafka, powietrze, gwiazda, samochód, oko, Lepper, a nawet bóg.

A jedzenie zolpi to nie aż takie marnotraWStwo , jak dobrze działa...
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
dobrze piszesz Jogurt!

btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.