wujek supra
supravires (offline)Dziś, 11:57 #323
bo imovane ogolnie lepszy jest na sen, a zolpidem do zabawy
pol90 pisze: Najlepiej po zolpidemie gra się w GTA IV
Ogólnie to dziwna substancja i chujowa zarazem. Brałem to parę razy na sen i pomagało, potem próbowałem rekreacyjnie na wieczor zanim zasnełem i działa to dziwnie. Tak jakoś czułem się jak by uaktywnialy mi się po części wszystkie dragi jakie kiedyś brałem. Ta tabletka jak dla mnie ma tak jak by po 1% z różnych dragów. Czułem pomotanie jak po pixach, troche jak po bdfie, salvi, mj. Dziwne. Nie polecam łaczyć z alkohholem. Chciałem powiekszyć dawkę rekreacyjna, zjadłem 3 tabletki. Rano obudziłem się ze zerwanym filmem (nie wiem czy czegoś nie naodpierdalałem), a w paczcce brakowało jeszcze 4 tabsów. Nie polecam komuś co nie lubi zerwanego filmu i wysłuchiwania co sie robiło.
browar444 pisze: lykales czy wciagales?
łykanie tego to jest dla mnie marnotractwo?
A w kichawe to do najprzyjemniejszych nie należy ;-)
browar444 pisze:łykanie tego to jest dla mnie marnotractwo ;]
A jedzenie zolpi to nie aż takie marnotraWStwo , jak dobrze działa...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.