Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Może by tak PER RECTUM %-D ? Mówię poważnie - brak smaku i bania pewnie też mocniejsza.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ro8no »
"Wiele osób zażywających benzydaminę rekreacyjnie przez długi okres (nawet 6 miesięcy) uskarżało się na tak zwane powidoki, przeciąganie się światła w ciemności oraz krótkie halucynacje.

Z doświadczenia użytkowników wynika, iż palenie benzydaminy wywołuje mocniejsze efekty." to cytat z wikipedi
ktoś to sprawdzał ??;>ktoś chętny ??
było jest i będzie ....
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
jakieś brednie...
  • 44 / 2 / 0
Ja prubowałem palić skręty z tytoniem nasączonym bęzom, niepolecam 0 efektu.
  • 2876 / 99 / 0
ro8no pisze:
Z doświadczenia użytkowników wynika, iż palenie benzydaminy wywołuje mocniejsze efekty." to cytat z wikipedi
ktoś to sprawdzał ??;>ktoś chętny ??
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=19971 - wątek o paleniu benzydaminy
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 107 / 1 / 0
1/3 rozwarstwionej chusteczki, biały drobny proszek w ilości <2g, przedłużony odruch połknięcia, zapicie Coolerem za 60gr.
Bez problemowo.
Jak poczytam niektórych, to aż strach bierze, że można się z tym jakkolwiek męczyć. Mnie wkurwia tylko ściąganie każdej drobinki benzydaminy z mokrej chusteczki po filtracji.
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 213 / 1 / 0
Po co ściągać? A, pewnie filtrujesz na czymś innym niż chusteczka ;)
Mój sposób na brak bełta, to po filtracji nic nie zdejmować, uwalić chusteczkę na której filtruję w jogurcie Serduszko, i szybko połknąć, jeszcze nigdy nie miałem problemów przy takim sposobie wcinania, polecam.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
niezawodny sposób? Oczywiście po rozpuszczeniu i odstaniu filtrujemy, potem uzyskaną papkę przekładamy w jakieś miejsce do przeschnięcia - dla niecierpliwych suszenie w piekarniku. I kiedy mamy proszek zjedzenie tego to już pestka - ja osobiście wkładam to do kapsułek. Warto kupić jakieś tanie tabletki, ja kupiłam bodajże chrom 4 zł za 30 szt. Jak dobrze pójdzie to jedna kapsułka = jedna saszetka na lajcie
love wd

yo, ninja, go !
  • 1069 / 11 / 0
tylko ze bardzo duzo zostaje na filtrze nie idzie tego dokładnie zeskrobac
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
z chusteczki delikatnie jakaś łyżeczką pięknie złazi wszystko
love wd

yo, ninja, go !
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.