Po 5 latach od pierwszych mandatów dopiero przyszło do mnie pismo z urzędu skarbowego i komornik. Więc pewnie sprawe za te mandaty będe miał za kolejne 5 lat :) Wtedy już większość będzie przedawniona
Ale gdyby jednak było inaczej i by mnie zamkneli wyznaczając 30 zł za dzień to troche bym posiedział:
10000 / 30 = 333 dni :'(
Co się stało? Raz zjadłem 10 w ciągu 4 h i ciężko ze mną było. Po tym zdarzeniu piguły już tak nie smakowały i miałem to coraz gorsze fazy, aż doszedłem do momentu kiedy po każdym zjedzeniu piguł miałem bad tripa, i to takiego konkretnego. Dlatego nie jem już dropów od 1,5 roku. I przyznam że chujowo mi się patrzy na "wygiętych" na imprezach. Ale co tam nie czepiam się, bo ja w sumie tez zażywam chemie ale tylko z apteki :-D
ale też miałem opcję, że po przesadzeniu(do dzisiaj nie wiem ile zjadlem, 6-8 mocnych) tak mnie wykręciło i trzymało kilkanaście godzin, do tego parę miechów lekkie HPPD(które zauważyłem, że pixy dużo częściej powodują, niż kwasy/grzyby), że mimo zapasu kilku starych dobrych kółek nie brałem ich pół roku
electrofreak pisze: kiedy przestać? teraz, bo nie ma dobrych kółek :-/
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.