Chris Sullivan's "Simple Effective Way to Control Cannabis"
tutaj jest jej część:
http://books.duckduckgo.pl/books?id=0PlrSTo ... vCMqSk4LAF
przydałaby sie w całości
jeszcze jej nie czytałem
na razie mam taki detox, bo kapłem się ze nie paliłem od prawie 3 tygodni a yukatan fire lezy w szufladzie:
praca, rodzina, egzaminy, bieganie no i wychodzi na to ze nie ma kiedy sobie zapalić,
ponadto powiedziałem żegnaj alkoholowi więc słabiej mnie ciągnie do lufki :)
browar było łatwiej wypić, a z lufką już trza sie czaić co powoduje że odkładam zabawe na później...
słyszeliście o takiej książeczce? ]
No to mam lekturke :D
słyszeliście o takiej książeczce? ]
No to mam lekturke :D
Pewnie się dziwicie czemu nie po, palenie a odpowiedź prosta.
Nigdy nie kupuje mniej jak 4, 5 g palenia.
Ni chuja nie zapłace 30 zł za sztukę :)
Tak to zawsze 4 elegancko za 100 a 5 to 110 - 120.
Pewnie się dziwicie czemu nie po, palenie a odpowiedź prosta.
Nigdy nie kupuje mniej jak 4, 5 g palenia.
Ni chuja nie zapłace 30 zł za sztukę :)
Tak to zawsze 4 elegancko za 100 a 5 to 110 - 120.
Choć gdy byłem młodszy szkoła-nie praca rac zej 15, 30 i szło sie do.........
Do jarania ciągnie jak skurwysyn przedwczoraj koleszka poczęstował , spaliliśmy 2 dufy, dał troszke na później . A wczoraj od rańca myślałem o jaranku, że skołować itp
Choć gdy byłem młodszy szkoła-nie praca rac zej 15, 30 i szło sie do.........
Do jarania ciągnie jak skurwysyn przedwczoraj koleszka poczęstował , spaliliśmy 2 dufy, dał troszke na później . A wczoraj od rańca myślałem o jaranku, że skołować itp
wujek supra
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.