Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
361
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
330
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1013

ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zabol »
cpunex pisze:
Gdzies byl arytkol ze ssri nie dzialaja i troche mnie zniechecil co wy o tym myslicie ??
cpunex pisze:
...ciagle ziewam i szczena mi lata jak po dropsach...robie se gole foty
Odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Edytuj posty
Uwaga! Użytkownik zabol nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 24 / 0
.
Nieprzeczytany post autor: Pawel_31 »
ja wlasnie zaczolem 150mg na dzien zaczynalem od 50 dwa tygodnie efekty slabe potem 100 juz lepsze od tyg 150 i jest lepiej alko nieprzeszkadza kiedys tez to bralem i bylo ok ja teraz mam ochote na kratom ale nie wiem jak taki mix mi wyjdzie
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Tu są ale chemicy na tym forum heheh. Czytałem forum nerwica to niektorzy boja sie wziasc 1 tabletke a dla mnie to przyjemnosc faszerowac sie chemia %-D Juz od 1 tyyg pojechalem 100mg mam nadzieje ze usunie mi fobie i da pewnosci siebie z laskami bo narazie to bardzo krucho u mnie z tym. Niby typ ze mnie w chuj ale co do lasek to sie boje zal :D
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
I tak Ci nie stanie, nawet jak te laski wyrwiesz już ;]

Właśnie, jak Wam działa fiut po cyklu z Asentrą?
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
mi po antydepresantach staje normalnie, różnica tylko taka że zamiast zwalić sobie raz dziennie to po sertralinie czy efectinie muszę zwalić sobie tylko raz na 2-3 dni. Ostatnio jak tylko zacząłem lizać się z laską to od razu mi drygną do góry wiec z sexem chyba problemu nie będzie, mam nadzieje
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Mi po tyg przyjmowania stanie na luzie ale dojscie dluzsze xD
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
CTX pisze:
I tak Ci nie stanie, nawet jak te laski wyrwiesz już ;]

Właśnie, jak Wam działa fiut po cyklu z Asentrą?
Dobrze, z tym ze trudniej dojsc.
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Mam pytanie czy jak biore nieraz benzo i wypije raz po raz alkohol nie duzo to czy ssri beda na mnie dzialac ? Albo kawa itp ? Niweluje dzialanie ssri ? Bo narazie troche malo mi pomaga asertin na leki i nie wiem czy przez to ze pije i biore benzo itp. ??
  • 241 / 4 / 0
Wg mnie nie powinno to osłabic działania chociaz u kazdego jest to inaczej. U mnie przez pierwsze kilka tygodni sertralina działała świetnie czułam się jak nowo narodzona mogłam wszystko zadnych lęków pełen luzik. Obecnie po 2 miesiącach działanie osłabło i nic nie czuje a nawet przeciwnie jakby nawrót depresji i socjofobi silniejszej niz przed leczeniem, ale to może dlatego ze zaczełam cpac i opuszczałam niektóre dawki. Mimo wszystko licze na pozytywny efekt albo na inny/ kepszy lek
kodeina
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
hey sluchajcie pojawil sie u mnie taki problem oto: zaiprezowalem jakos spontanicznie i jestem wystrzelony w kosmos a rano ide na grupe i boje sie ze ktos skuma mnie po oczach bo ja elegancko moge symulowac trzezwosc tylko z oczami gorzej bo mam jak spodki ... czy moge to zwalic na skutki uboczne rozpoczecia kuracji sertralina bo w ulotce nic nie widze w temacie czy moze podpowiecie cos innego
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.